Custodele Coroanei Române, Margareta, şi Principele Radu s-au vaccinat împotriva COVID-19

Custodele Coroanei Române, Margareta, şi Principele Radu s-au vaccinat împotriva COVID-19, luni, la o clinică privată din Cluj-Napoca.

25 ian. 2021, 16:52
Custodele Coroanei Române, Margareta, şi Principele Radu s-au vaccinat împotriva COVID-19
Custodele Coroanei Române, Margareta, şi Principele Radu s-au vaccinat împotriva COVID-19

Custodele Coroanei Române, Margareta, s-a vaccinat împotriva COVID-19.

„Luni, 25 ianuarie 2021, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu s-au vaccinat împotriva COVID-19.
Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au primit prima doză a vaccinului la spitalul Rețelei Private de Sănătate „Regina Maria” din municipiul Cluj-Napoca”, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României.

Familia Regală se află în această perioadă la Castelul Regal de la Săvârșin, se mai arată în mesaj.

Citeşte şi: Trenul Regal nu a efectuat călătoria tradiţională de 1 decembrie 2020. Mesajul Familiei Regale de Ziua Naţională a României

Custodele Coroanei, Margareta, a transmis un mesaj pentru români la începutul pandemiei. Majestarea Sa le-a cerut oamenilor să respecte regulile impuse pentru a evita răspândirea COVID-19 şi a adresat mulţumiri medicilor, personalului medical şi voluntarilor implicaţi în lupta cu noul coronavirus.

„Sunt cu gândul alături de oamenii din Arad, Ţăndărei, Botoşani şi Deva şi din alte locuri unde au apărut motive de îngrijorare sau nemulţumire, Suceava are nevoie de ajutor, spitalele cer echipamente şi medicamente. Oamenii sunt speriaţi şi nu ştiu ce va aduce ziua de mâine. La Suceava este nevoie de mai mult personal medical şi de o informare mai bună despre ceea ce se întâmplă. Este absolut necesar să continuăm să stăm acasă şi să înţelegem gravitatea situaţiei, ştiu că e foarte dificil. De asemenea, nu trebuie cumpărate exagerat de multe alimente, aceasta creează blocaje şi nu ajută pe nimeni. (…) Mulţumesc cu toată recunoştinţa medicilor, personalului medical şi miilor de voluntari care se află în prima linie a luptei cu acest nou duşman al umanităţii”, spunea Custodele Coroanei, Margareta, în mesajul transmis pe youtube.com în aprilie 2020.

Citeşte şi: Ce trebuie să faci după ce te-ai vaccinat anti-COVID. Semnalele care ar trebui să te trimită direct la medic

433.129 de români s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu cel puţin o doză de vaccin produs de Pfizer BioNTec şi campania de vaccinare continuă, şi alte câteva sute de mii s-au programat pentru a se imunizat împotriva SARS-COV 2, conform datelor furnizate de Comitetul Naţional de Vaccinare.