Cutremur cu magnitudinea 5.8, resimţit la Bucureşti. Bucăţi dintr-un balcon şi cărămizi de pe acoperişul unei case, căzute în Capitală

Bucăţi dintru-un balcon au căzut în Capitală după cutremurul de 5,8. Incidentul a avut loc în zona Tei, iar pe trotuar s-a strâns un morman de cărămizi. Zona a fost izolată. De asemenea, mai multe cărămizi au căzut, duminică, de pe acoperişul unei case în Sectorul 2 al Capitalei după cutremur. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Două maşini parcate în zonă au fost avariate.

RomaniaTV.net
28 oct. 2018, 08:10

Din cauza cutremurului, un coş de fum al unei case vechi în Sectorul 2 al Capitalei s-a deteriorat, iar cărămizile au căzut peste două maşini parcate.  

 

 

Pompierii şi poliţiştii au intervenit de urgenţă la faţa locului şi au îndepărat cărămizile care stăteau să cadă.

În aceeaşi zonă, bucăţi dintr-un balcon al unei case aflate pe Strada Maica Domnului din Sectorul 2 al Capitalei s-au desprins şi au căzut pe trotuar în urma cutremurului resimţit puternic în Bucureşti.

Un cutremur cu magnitudine 5,8 s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, fiind resimţit puternic şi în Capitală. Aproximativ trei ore mai târziu, un nou seism a avut loc în zona Vrancea, având o magnitudine de 3,2.