Cutremur în handbalul românesc. Suspendări DRASTICE pentru cele 17 jucătoare care S-AU DOPAT

Agenţia Naţională Anti-Doping a anunțat, miercuri, pedepsele jucătoarelor de la Corona Brașov care au apelat anul trecut la metoda interzisă de laseroterapie intravenoasă.

10 iun. 2020, 18:01
Cutremur în handbalul românesc. Suspendări DRASTICE pentru cele 17 jucătoare care S-AU DOPAT

Comisia de Audiere a sportivilor și personalului asistent al sportivilor a stabilit pedepsele celor 17 jucătoare de la Corona Brașov care au încălcat regulamentul doping și au efectuat servicii de terapie cu laser intravenos, metodă interzisă de WADA.

ŞOC în LIGA 1! Un triplu campion cu FCSB a fost suspendat pentru DOPING

După toate audierile și probele prezente la dosar, Comisia a stabilit următoarele pedepse:

– un an și trei luni pentru Daciana Hosu, Cristina Laslo și Bianca Bazaliu;

– un an și patru luni suspendare din activitatea sportivă pentru Ana Maria Lopătaru, Eliza Buceschi, Daria Bucur, Natasha Nolevska, Elaine Gomez și Ivona Pavicevici;

– un an și opt luni de suspendare pentru Andreia Ciuciulete, Oana Căprar, Claudia Lăcătuș, Marilena Neagu, Elena Pătuleanu, Diana Popescu, Sorina Târcă și Victoria Timoșenkova.

Se va deduce durata suspendării provizorii din data de 25 noiembrie, 26 noiembrie, 29 noiembrie sau 3 decembrie, în funcție de momentul în care sportivele au fost anunțate de ANAD. În termen de 21 de zile sportivele pot face apel la decizia Comisiei.


loading...