Cutremur în LIGA I. ISB a cerut OFICIAL micşorarea SUMEI pentru DREPTURILE TV

Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi, a ieşit a dezvăluit că la Adunarea Generală a LPF, ISB a propus micşorarea sumelor de bani pentru drepturile TV din Liga I.

26 mai 2015, 10:18
Cutremur în LIGA I. ISB a cerut OFICIAL micşorarea SUMEI pentru DREPTURILE TV

„Am primit o informare şi o propunere a unei alte sume de bani pentru anii următori pentru drepturile TV. S-au prezentat motivele, cu care însă eu nu sunt de acord. Nu s-a hotărât încă. Vom avea în viitorul apropiat o nouă Adunare Generală în care vom decide dacă vom accepta sau nu”, a declarat Florin Prunea pentru Fanatik.

ISB nu vrea să mai dea 27,5 milioane de Euro +TVA (aproximativ 35 de milioane de Euro brut!!)/ sezon de Liga 1 şi Cupa Ligii şi a propus cluburilor maximum 20 de milioane de Euro +TVA/an, invocînd prăbușirea interesului pentru întreg fotbalul românesc din ultima perioadă.

În cazul în care cluburile vor refuza, există posibilitatea ca ISB să se retragă din afacere, ajungîndu-se la o adevărată catastrofă, chiar la falimentul fotbalului autohton, pentru că majoritatea echipelor trăiesc exclusiv din drepturile TV.