Cutremur în showbiz. Alex Velea și Antonia, acuzați că au agresat o tânără la un eveniment din Capitală: „A început să mă scuipe, să-mi vorbească trivial. Am fost total șocată!”

Alex Velea și Antonia s-au manifestat într-o manieră revoltătoare față de o tânără de 27 de ani, la un eveniment din Capitală. Tânăra, cu studii superioare și o carieră de nouă ani în mediul corporate, vrea ca cei doi să-și ceară public scuze.

30 iul. 2021, 15:34

Alex Velea

și Antonia au avut un comportament absolut revoltător față de o tânără de 27 de ani, care din cauza celor doi a trecut prin clipe de coșmar.

Tânăra care lucrează într-o companie multinațională și este specializată în limba germană a povestit cum a fost la ziua de naștere a unui prieten comun, iar Alex Velea și Antonia au început să devină agresivi din senin.

Femeia a povestit că Velea și Antonia se uitau insistent la ea și la prietena ei, râdeau și arătau cu degetul înspre ele, într-o manieră atât de insistentă, încât tânăra nu a mai putut ignora și a decis să discute cu ei, convinsă fiind că trebuie să fie vorba de o confuzie.

„La un moment dat, au început amândoi să se uite insistent la mine și la prietena mea. Șușoteau și râdeau destul de evident. Era clar că râdeau de noi. Eu și prietena mea am încercat să ignorăm pentru că nu voiam discuții. Dar lucrurile au continuat. Vorbeau cu tot mai multă lume care era invitată și arătau spre noi. Nu am înțeles ce se întâmplă pentru că nu ne cunoșteam personal. Prietena mea era la bar, iar eu stăteam singură pe scaun și am tot ignorat lucrurile aceastea până la un punct. Antonia și Alex Velea se uitau în continuare insistent și până la urmă am cedat și am vrut să aflu ce se întâmplă.” a declarat tânără în exclusivitate pentru CanCan.

Alex Velea și Antonia, comportament antisocial în public: „Ca pe stradă s-a exprimat. El era puțin mai în spate și a început să mă scuipe imediat”

Femeia de 27 de ani a asistat apoi neputincioasă la un adevărat circ penibil generat de Alex Velea și Antonia, care au început să facă gesturi obscene față de tânără, să-i adreseze cuvinte vulgare, iar întreaga scenă a culminat cu Alex Velea care a scuipat-o pe tânără și a manifestat un comportament agresiv față de aceasta.

„I-am întrebat dacă au o problemă cu mine și dacă mă cunosc. Am crezut că mă confundă, sinceră să fiu. A venit Antonia spre mine, râzând ironic și m-a întrebat dacă fac… Dar într-un mod trivial pe care nu vreau să-l reproduc. Ca pe stradă s-a exprimat. El era puțin mai în spate și a început să mă scuipe imediat. Eu stăteam pe scaun și m-a scuipat pe cap. De fapt m-a scuipat din cap până în picioare. Avea băutură în gură.”, a declarat tânăra.

Alex Velea și Antonia protejați de cei aflați la eveniment: „Erau foarte agresivi, iar prietenii lor se uitau și nu interveneau”

Victima nu a mai putut spune nimic, se afla în stare de șoc, iar ceea ce a fost cumplit, a fost faptul că nimeni nu a îndrăznit să intervină să-i potolească pe Velea și Antonia.

„Mi-a fost frică! Erau foarte agresivi, iar prietenii lor se uitau și nu interveneau. Nu aveam șanse să ripostez. Recunosc că mi-a fost frică!”, a mărturisit femeia.

Tânăra a declarat că a făcut publică această întâmplare pentru că un astfel de comportament este inacceptabil, chiar și atunci când este vorba de personaje celebre, care consideră că au dreptul să se manifeste astfel față de oamenii de rând. Femeia vrea ca Alex Velea și Antonia să-și ceară public scuze pentru situația teribilă pe care au creat-o.

„Vreau să menționez că singura mea motivație pentru care dau acest interviu este că nu vreau ca oamenii celebri să profite de oamenii de rând doar pentru că au bani și influență.

Nu vreau să le fac rău. Vreau doar să își ceară scuze pentru că eu nu le-am greșit cu nimic și merit respect! Nu mai mult decât orice alt om de rând. Muncesc de nouă ani în mediul corporate, mă întrețin singură, am studii superioare și chiar nu vreau să fiu umilită într-un asemenea mod. Tot ce vreau este să își prezinte scuzele.”, a declarat tânăra.