Cutremur în showbiz-ul de la noi! S-au despărțit după 7 ani de căsnicie

Sebastian Chitoșcă de la "Survivor România" a făcut mărturisiri dureroase despre relația cu Alexandra. Tânăra a decis să-l părăsească după ce fostul fotbalist s-a întors din Republica Dominicană, chiar dacă erau căsătoriți de 7 ani.

02 oct. 2021, 10:03
Cutremur în showbiz-ul de la noi! S-au despărțit după 7 ani de căsnicie

Cutremur total în showbiz! S-au despărțit după 7 ani de căsnicie. Mai mult, soția lui Sebastian Chitoșcă a cerut ordin de protecție, iar fostul fotbalist nu mai are voie să se apropie de aceasta. În caz contrar, riscă să primească 6 luni de închisoare sau o amendă de 250.000 de euro.

Cutremur total în showbiz! S-au despărțit cu scandal după 7 ani de căsnicie

Sebastian Chitoșcă a recunoscut că a greșit mult față de soţia sa. „Țin minte absolut orice am făcut în acești ani, mai ales în luna mai, dar în ultima parte se vedea că nu suntem bine, că am spus să îndrept anumite lucruri. În ultimii doi ani jumate de relație, după ce s-a întâmplat cu fratele meu, mi-am găsit refugiul în gaming, în jocuri, și petreceam foarte mult timp la calculator. Au trecut luni fără să-mi dau seama, mă lăsasem de fotbal, pasiunea mea cea mai mare, fratele meu chiar dacă a trăit, pentru mine murise, pentru că nu mai e același om”, a spus acesta la „Teo Show”.

Andreea Antonescu, dezvăluiri de la Survivor: „Unul dintre Faimoşi mi-a cerut să fac topless pentru ei”

„Nu mi-am găsit refugiul lângă ea, mi-am găsit refugiul în alte lucruri. Am realizat asta cât am stat în junglă și când am ajuns acasă i-am spus. I-am spus tot ce am avut de spus, mi-a spus că se bucură că am realizat. Pe zi ce trecea făceam lucruri pe care nu le-am făcut niciodată, făceam curat, nu mai stăteam la calculator, mai ales în prima lună n-am deschis calculatorul, dar o simțeam rece. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu-mi convenea și îmi puneam tot felul de întrebări. Și mi-a spus: Tu m-ai obișnuit așa. Dar înainte când îți spuneam: Sebi mă pierzi, mă neglijezi și plângeam, nu mă luai în seamă”, a mai declarat  Sebastian Chitoșcă.

Ralflo se iubeşte de doi ani cu o cântăreaţă: „M-a refuzat de multe ori, până la urmă a cedat!” 

Fostul fotbalist a spus și ce s-a întâmplat în momentul în care a intervenit poliția: „Ea a continuat demersurile pentru a se asigura că nu o să mai dea ochii cu mine niciodată. Am primit o foaie ieri, că am fost înlăturat de la apartament și 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri să fiu lângă această femeie, dacă o să mă apropii de ea am de făcut închisoare 6 luni sau amendă 250.000 de euro”.