Cutremur la CNN. Preşedintele Jeff Zucker şi-a dat demisia, din cauza unei relaţii cu directoarea de marketing a postului

Președintele CNN , Jeff Zucker, anunţat miercuri că își dă demisia, decizia sa având efect imediat.

02 feb. 2022, 19:11
Cutremur la CNN. Preşedintele Jeff Zucker şi-a dat demisia, din cauza unei relaţii cu directoarea de marketing a postului

Jeff Zucker a demisionat brusc, după nouă ani petrecuţi la şefia CNN, el recunoscând o relație consensuală cu o colegă de muncă.

Zucker a spus că a recunoscut relația atunci când a fost întrebat despre aceasta, ca parte a unei investigații asupra lui Chris Cuomo, fostul prezentator vedetă al postului, care a fost concediat după ce s-a descoperit că și-a ajutat fratele, pe atunci guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, care era vizat de o anchetă de hărțuire sexuală.

Zucker nu a dat numele celei cu care a avut o relaţie, dar aceasta este, potrivit presei, o Allison Golust, directorul de marketing al CNN. Ea va rămâne în continuare să lucreze în cadrul postului.

Citeşte şi Gafă uriaşă a CNN, în timpul unui interviu cu secretarul general NATO. A mutat oraşul Harkov din Ucraina in Rusia VIDEO

Jeff Zucker a fost numit președinte al WarnerMedia News and Sports în martie 2019. De asemenea, a ocupat funcția de președinte al CNN Worldwide din anul 2013.

Zucker supraveghea toate programele live ale WarnerMedia, inclusiv toate diviziile CNN Worldwide și Turner Sports. La CNN, asta include rețeaua de televiziune din SUA, International, HLN și proprietățile digitale ale companiei. Portofoliul său de sport include Turner Sports și Bleacher Report.

Citeşte şi SUA au alocat în secret 200 de milioane de dolari Ucrainei, pentru un război cu Rusia