Gafă uriaşă a CNN, în timpul unui interviu cu secretarul general NATO. A mutat oraşul Harkov din Ucraina in Rusia VIDEO

Canalul american de televiziune CNN a plasat oraşul ucrainean Harkov în Rusia în timpul unui interviu cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

26 ian. 2022, 09:07
Gafă uriaşă a CNN, în timpul unui interviu cu secretarul general NATO. A mutat oraşul Harkov din Ucraina in Rusia VIDEO

Plasarea geografică în Rusia a oraşului Harkov a apărut pe fundalul cadrelor care arătau mișcarea echipamentelor militare ale Federației Ruse. Filmarea, care a precedat un interviu al lui Christian Amanpour cu Stoltenberg, arăta mișcarea echipamentului militar rusesc pe teren înzăpezit, videoclip furnizat de Ministerul Apărării al Federației Ruse.

Pe el, CNN a plasat un indiciu care indică locația echipamentului militar: „Harkov, Rusia”.

Citeşte şi Boris Johnson, declaraţie şocantă în contextul crizei din Ucraina. „Fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă”

Anterior, Statele Unite au cerut Rusiei să explice desfășurarea exercițiilor militare în sud-vestul țării sau să oprească complet astfel de acțiuni. Această declarație a fost făcută de purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Ned Price. El a precizat că negocierile dintre Rusia și Statele Unite privind garanțiile comune de securitate vor merge înainte doar într-o „atmosferă de detensionare”.

Citeşte şi Croaţia anunţă că îşi va retrage trupele din NATO „până la ultimul soldat”, dacă Rusia va ataca Ucraina

Moscova continuă să concentreze forțe militare în apropierea granițelor Ucrainei, scrie The New York Times. Conform datelor sale, armata rusă a început să transfere elicoptere militare în sud-vestul țării.