Cutremur la vârful Armatei ruse, un general al lui Putin a fost arestat. A fost implicat într-o scurgere de informaţii care a dus la moartea unui mare număr de soldaţi ruşi, în Ucraina

Director adjunct al Gărzii Naționale a Federației Ruse Roman Gavrilov a fost dat afară şi este cercetat, demiterea sa fiind inițiată personal de directorul Serviciului Federal al Trupelor Gărzii Naționale din Federația Rusă, Viktor Zolotov.

17 mart. 2022, 17:54
Cutremur la vârful Armatei ruse, un general al lui Putin a fost arestat. A fost implicat într-o scurgere de informaţii care a dus la moartea unui mare număr de soldaţi ruşi, în Ucraina

„Directorul adjunct al Gărzii Ruse, general-locotenent, Roman Gavrilov, a fost demis. Demiterea are la bază motive posibil compromițătoare”, au declarat surse ruse, familiare situaţiei. În paralel, În plus, pe mai multe canale de Telegram au început să se răspândească informații că Gavrilov a fost arestat. Gavrilov lucrase anterior la FSO, serviciul de securitate al lui Putin.

Loialiștii preşedintelui Rusiei bănuiesc că Gavrilov a fost implicat într-o scurgere de informații care a dus la moartea unui număr mare de soldați ruși în Ucraina.

Trei surse independente raportează că generalul Roman Gavrilov, adjunctul șefului Rosguard (o unitate a trupelor interne ale Rusiei care a suferit pierderi uriașe în Ucraina), a fost reținut de FSB. Gavrilov a lucrat anterior și pentru FSO, serviciu de securitate al lui Putin„, a scris şi jurnalistul de investigație Gristo Grozev.

Citeşte şi Avionul lui Serghei Lavrov s-a întors brusc din drumul spre China. Mister total în jurul anulării vizitei, decizia pare să aibă legătură cu discuţiile dintre Biden şi Xi Jinping

Citeşte şi Dezastru făcut de bombardamente rusești în Cernihiv. Oraşul a deveni o ruină GALERIE FOTO

Săptămâna trecută, Vladimir Putin i-ar fi pus în arest la domiciliu pe şefii Departamentul de Informații Externe ai Serviciului Federal de Securitate, potrivit surselor jurnalistului de investigaţii Andrei Soldatov, expert în serviciile secrete ruse. Persoanele vizate de Putin au fost directorului departamentului, Serghei Beseda, şi numărul 2 pe scara ierrhică a serviciului, un anume ofiţer Boluh.