Cutremurător. Cum şi-au luat colegii rămas bun de la jurnalista moartă din Braşov. Ce au pus pe măsuţă ei de lucru FOTO

Luni, presa din România a devenit mai săracă! Jurnalistă Elena Cristian, cunoscută, în special publicului braşovean, de la radio şi apoi de la Ştirile Mix TV, a încetat din viaţă!

08 nov. 2018, 09:07

„Elena a fost primul om care m-a invătat să condensez informaţia. Să nu răpesc oamenilor care ne ascultau la radio mai mult timp decât trebuie. Acum nu sunt în stare să spun nimic decât că sunt foarte trist că a plecat. Prea devreme…”, a gost mesajul scris de George Buhnici, unul dintre apropiaţii regretatei ziariste, pe pagină lui de Facebook.

Citeşte şi Informaţiile despre Elena Udrea şi Alina Bica, clasificate în Costa Rica. Ce se întâmplă cu cererile lor de extrădare

Apropiaţii susţin că Elena Cristian avea mari probleme de sănătate incă de la începutul acestui an! Ei au dezvăluit că ea suferea de o maladie nenorocită care i-ar fi adus sfârşitul mult prea repede. „Avea o boală incurabilă, nimic nu o mai putea ajuta”, au spus prietenii ziaristei decedate.

În mod cu totul surprinzător, ca o ironie a sorţii, Elena a murit în doar câteva luni de la depistarea bolii în condiţiile în care, prin emisiunile sale, de-a lungul timpului, ea încerca să facă tot posibilul să salveze oamenii de cancer. „A făcut minuni cu demersurile sale. Mulţi au învins maladia şi au trăit fericiţi! Ea insă nu a reuşit să meargă mai departe”, a povestit un coleg!