CUTREMURĂTOR. O mamă şi-a ÎMPUŞCAT copiii în timp ce dormeau. MOTIVUL este HALUCINANT

Tragedie fără margini într-o familie din Oklahoma după ce doi adolescenți au fost uciși de propria mamă în timp ce dormeau. Al treilea copil al femeii a reușit să scape din mâinile popriei mame după ce a fugit și s-a ascuns în baie.

08 nov. 2018, 08:02
CUTREMURĂTOR. O mamă şi-a ÎMPUŞCAT copiii în timp ce dormeau. MOTIVUL este HALUCINANT

Fiul cel mare, Kayson, în vârstă de 18 ani, a fost primul împușcat și a murit pe loc, scrie a1.ro. După cutremurătoarea faptă, Amy Hall, în vârstă de 39 de ani, a plecat în camera celorlalte două fiice ale sale. Și-a executat pe loc fiica de 16 ani, iar mezina familiei, în vârstă de 14 ani, a reușit să fugă în baie.

Citeşte şi Un bătrân le-a scris rudelor o scrisoare. Cât adevăr! Nu e de mirare că s-a viralizat imediat!

Fiica cea mică a ieșit din baie și a fost cea care i-a luat pistolul femeii. După confruntarea celor două, Amy a fugit de acasă, însă autoritățile au prins-o rapid și au reținut-o.

Fata în vârstă de 16 ani se află în moarte clinică, urmând ca medicii să o deconecteze de la aparate, iar organele să-i fie donate.

Mezina familiei se află în afară oricărui pericol, însă mai are mult până își va reveni psihic după șocul suferit.

Potrivit presei locale, femeia, care suferea de probleme psihice, intenționa să se sinucidă după ce își ucidea copiii. Ea ar fi recurs la acest gest extrem pentru „a-și proteja familia de soțul abuziv”, cu care se află în proces de divorț.

„O parte din mine credea că așa vor fi protejați”, au fost cuvintele femeii, conform unei surse din poliție.

Prima apariție la tribunal a femeii va avea loc pe 29 noiembrie. Potrivit poliției, femeia ar fi realizat gravitatea faptelor sale și „îi pare foarte rău”.