Cutremurător! Ana Maria s-a stins la o lună după ce a născut, la numai 19 ani. Ce au descoperit medicii în corpul fetei

Ana Maria, o tânără în vârstă de 19 ani, din Brăila, s-a stins la o lună ce a născut. Fata a început să se simtă tot mai rău după ce a dat viaţă primului ei copil. Ajunsă la spital, doctorii nu au putut să îi pună un diagnostic, a făcut septicemie şi a murit. Acum rudele tinerei acuză medicii de neglijenţă.

06 nov. 2019, 15:27

Ana Maria a devenit mămică în urmă cu o lună şi se bucura de viaţă, alături de copil şi de familia ei. Tânăra a început să se simtă rău, motiv pentru care a mers la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„Plânge cerul… La vârsta de 19 ani încă o mămică, femeie, fată, a murit în urma indiferenţei sistemului sanitar. Câte femei trebuie să mai moară după naştere sau în timpul naşterii? Câte familii trebuie să mai plângă pentru erorile medicale?

Celor care muncesc în sistemul medical, care nu aveaţi vocaţie sau drag de această meserie… lăsaţi-vă, nu mai nenorociţi vieţile altora, nu vă gândiţi că veţi plăti petnru toate aceste nenorociri?”, a fost mesajul postat pe Facebook de o prietenă a tinerei care şi-a pierdut viaţa.

Durere fără margini în familia unui preot. Fiica, răpusă de cancer la 15 ani. Tânăra a împărţit frăţiorilor toate lucrurile sale VIDEO

În urma necropsiei s-a descoperit că moartea fetei a fost cauzată de septicemie. Medicii ar fi uitat să îndepărteze toată placenta, motiv pentru care Ana Maria a afăcut o infecţie severă care i-a fost fatală.

„Ea a născut acum o lună, la naştere moaşa sau doctorul nu a curăţat-o cum trebuie, acum la autopsie s-a găsit o bucată de placentă lăsată şi a dat în septicemie”, a scris o femeie pe Facebook, într-o postare în care îi acuză pe medici de indiferenţă.

Familia tinerei a anunţat că va depune plângeri împotriva medicilor sau asistentelor care au asistat-o pe Ana Maria la naştere.

Ana Maria va fi condusă pe ultimul drum, joi, la Brăila.