Cutremurător! Ce a scris un tânăr ucis de coronavirus în mesajul de adio pe care l-a lăsat familiei

Un american de doar 32 de ani a pierdut lupta cu coronavirusul, după o perioadă în care starea lui de sănătate părea să se fi ameliorat. Soţia lui a povestit pentru CNN că Jonathan, care s-a luptat o lună de zile cu virusul, i-a lăsat un mesaj cutremurător în care i-a spus cât de mult a însemnat familia lui pentru el.

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 05:32
Cutremurător! Ce a scris un tânăr ucis de coronavirus în mesajul de adio pe care l-a lăsat familiei

Vă iubesc din toată inima. Mi-aţi dat cea mai frumoasă viaţă pe care mi-aş fi putut-o dori vreodată. Sunt foare norocos şi foarte mândru să-ţi fiu soţ şi tată pentru Braedyn şi Penny. Katie, eşti persoana cu cel mai frumos suflet pe care am întâlnit-o vreodată. Asigură-te că vei trăi o viaţă fericită şi cu aceeaşi pasiune care m-a făcut să mă îndrăgostesc de tine. Eşti cea mai bună mamă pentru copiii noştri, iar acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am trăit„, a scris tânărul în mesajul de adio adresat soţiei sale. 

Jonathan Coelho a decedat pe 22 aprilie, după 28 de zile în care s-a luptat cu coronavirusul și 20 de zile în care a fost ventilat mecanic, a povestit soția lui, Katie Coelho, pentru CNN.

Citeşte şi Doi tineri au fost amendaţi cu câte 200 de euro de poliţie pentru că mâncau îngheţată înntr-un loc interzis

Femeia s-a declarat îngrijorată de reacţia pe care o vor avea copiii la auzul veştii că tatăl lor nu mai este: „Ei nu știu că au pierdut cel mai minunat om și își vor cunoaște tatăl doar din fotografii și filmuleţe

Jonathan părea că se simte mai bine și ar fi trebuit să fie scos de la ventilator, dar cu două zile înainte de a fi decuplat de la ventilator, o asistentă a sunat-o pe soţia lui şi i-a dat vestea. Bărbatul murise în urma unui stop cardiac cauzat de simptomele coronavirusului. Katie nu a reușit să-și ia adio de la soțul ei. Ea a fost dusă de asistentă în rezerva în care soţul ei îşi dăduse ultima suflare. L-a găsit în pat, iar pe faţa lui încremenită se citea spaima. 

Femeia a plecat de la spital cu o pungă plină cu lucruri care aparţinuseră bărbatului, iar pe drum s-a uitat în telefonul lui, unde a găsit mesajul de adio.