Cutremurător. Ce s-a întâmplat în camera de hotel a soţiei dinamovistului Patrick Ekeng

Moartea dinamovistului Patrick Ekeng a lăsat un gol imens în inima soţiei sale, Nathalie, care a venit în România pentru a-şi duce bărbatul acasă între patru scânduri. Zilele petrecute la noi în ţară au fost unele de coşmar pentru tânăra femeie, însărcinată cu al doilea copil al lui Ekeng. Wowbiz.ro a aflat ce a făcut Nathalie Ekeng in zilele în care s-a aflat în România.

RomaniaTV.net
14 mai 2016, 13:37
Cutremurător. Ce s-a întâmplat în camera de hotel a soţiei dinamovistului Patrick Ekeng

Sotia lui Patrick Ekeng a suferit enorm din momentul in care a aflat ca barbatul ei a decedat pe teren. Insarcinata in patru luni, femeia se afla in Franta pentru o serie de investigatii amănunţite privind sarcina si il astepta si pe jucator sa vina la Paris dupa finala Cupei, in care Dinamo, echipa lui, era una dintre finaliste. Camerunezul de 26 de ani nu a mai ajuns însă alături de ea, iar vineri au plecat împreună spre Camerun. Ea sfâşiată de durere, iar el într-un sicriu, după ce s-a prăbuşit pe teren în meciul cu Viitorul, ultimul din campionat pentru dinamovişti, şi nu a mai putut fi readus la viaţă.

Distrusa complet, Nathalie Ekeng ea a venit in Romania marti, pentru a pune la punct toate formalităţile necesare repatrierii corpului fotbalistului în Camerun. Nathalie a ajuns pe aeroportul din Capitala foarte tarziu, apoi a plecat imediat la hotel si nu a mai iesit de acolo decat dis-de dimineata, atunci cand a inceput calvarul.

Sotia fotbalistului s-a dus, initial, la INML, ca sa intre in posesia certificatului constatator, dar si sa il vada pe Ekeng, moment in care spun, surse de la fata locului, i s-ar fi inmuiat picioarele si nu si-a mai putut stapani lacrimile. Apoi, a mers la Parchet si la Starea Civila a sectorului 2, unde, intr-un final, a intrat in posesia certificatului de deces. Mai mult, Nathalie a fost si la Politie si a dat cateva declaratii, inainte de a se intoarce la hotel, sfasiata de durere şi total schimbata fata de seara in care s-a cazat.

Suferinta femeii a fost simtita la propriu de toată lumea din hotel. Pentru că, odată ajunsa in camera ei, femeia a izbucnit in hohote de plans, care nu au incetat pana tarziu in noapte. „Toata noaptea s-au auzit plansetele ei! A impresionat pe toata lumea”, au spus persoane aflate in incinta imobilului.

Joi, Nathalie Ekeng a mai avut de facut o serie de formalitati, pentru ca apoi sa mearga intr-un mall de unde si-a cumparat tinuta pentru ziua de vineri, cand la stadionul Dinamo a avut loc o ceremonie in cadrul careia fostii colegi si fanii dinamovisti si-au luat adio de la fotbalistul camerunez. Timp de o ora si jumatate, sotia lui Ekeng, imbracata in alb, asa cum este obiceiul in tarile africane, a varsat lacrimi amare si a primit cu greu condoleantele dinamovistilor, si ei, la fel de afectati dupa ce si-au vazut prietenul in sicriu.

Nathalie Ekeng a plecat din Romania vineri seara, dupa sase ore de stat in aeroport, atat cat a durat intocmirea formalitatior pentru transportarea trupului neinsufletit al lui Ekeng in Camerun, unde va fi inmormantat.