Copilă de 15 ani, găsită moartă lângă mama vitregă. Femeia a încercat să se sinucidă

O fată de 15 ani a fost găsită moartă în casă, miercuri, de către tatăl ei. În aceeaşi locuiţă, din Argeş, a fost găsită şi mama ei vitregă. Femeia era în stare de inconştienţă, cu venele tăiate, şi a fost transportată la spital, unde a rămas internată. Potrivit România TV, femeia este păzită de poliţie, fiind suspectată că şi-a omorât fiica vitregă.

RomaniaTV.net
04 dec. 2013, 15:00

Un bărbat din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, a anunţat, miercuri după-amiază, Poliţia că şi-a găsit soţia şi fiica în stare de inconştienţă, în acelaşi pat. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a venit acasă după ce nici fiica lui şi nici soţia nu îi răspundeau la telefon. A spart uşa şi le-a găsit pe cele două în casă.

La faţa locului s-au prezentat poliţişti şi echipaje ale ambulanţe. Din păcate adolescenta era deja decedată. Femeia în vârstă de 46 de ani avea venele tăiate, dar era încă în viaţă.

Cadavrul adolescentei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei morţii. O echipă formată din criminalişti, procurori şi medici legişti încearcă să afle acum ce s-a întâmplat în acel apartament.

Citeşte şi: BATJOCURA curmă vieţi. S-a SINUCIS la 15 ani pentru că era jignită din cauză că era ROŞCATĂ

Surse din cadrul anchetatorilor spun că mama ar fi omorât-o pe fată şi apoi ar fi încercat să se sinucidă. Anchetatorii nu exclud nici varianta ca fata să se fi sinucis, iar mama vitregă, atunci când a găsit-o, să fi recurs la acelaşi gest.