CUTREMURĂTOR. Cum explică un tânăr de ce a ucis un copil de 12 ani

Criminalul care a ucis şi spânzurat un copil de 12 ani la marginea unei păduri din Suceava a făcut o declaraţie incredibilă. Tânărul a spus că era băut şi că şi-a omorât victima din greşeală. Magistraţii au decis arestarea lui preventivă, informează România TV.

04 aug. 2016, 07:25
CUTREMURĂTOR. Cum explică un tânăr de ce a ucis un copil de 12 ani

Criminalul de 18 ani a recunoscut în faţa anchetatorilor că a ucis din greşeală. Era băut şi nu şi-a dat seama ce face. Victima, Cosmin Covaci, de 12 ani, a plecat de acasă să se joace fotbal cu copiii pe maidan. Acolo s-a întâlnit cu fraţii Marcu de 15 şi 18 ani. Au băut împreună pălincă până când şi-au pierdut minţile.

La un moment dat, fraţii Marcu l-au lovit pe Cosmin cu o piatră în cap pe motiv că şi acesta le-ar fi bătut sora în urmă cu câteva zile. Văzându-l că sângerează, l-au dus la marginea pădurii şi l-au strâns de gât până când acesta şi-a dat ultima suflare. Apoi, pentru a şterge urmele, au încercat să simuleze o sinucidere.

Tânărul de 18 ani a fost arestat preventiv, iar cel de 15 ani este în spital după ce i s-a făcut la audieri.

În cauză s-a sesizat şi Direcţia pentru Protecţia Copilului. Criminalul de 18 ani îi avea în grijă pe cei trei fraţi ai săi, minori, părinţii fiind la muncă în străinătate.

Citeşte şi Crimă înfiorătoare în Suceava. Copil de 12 ani, găsit cu capul ZDROBIT în pădure