Cutremurător! Cum s-au petrecut, de fapt, ultimele clipe din viața Codruţei, tânăra mămică a cinci copii ucisă cu sânge rece în Braşov

Familia Codruței, tânăra din Brașov care a fost ucisă cu sânge rece, nu își poate reveni din șoc. Cinci copii au rămas fără mamă, iar rudele au nevoie de bani pentru înmormântare.

09 iul. 2022, 21:51
Cutremurător! Cum s-au petrecut, de fapt, ultimele clipe din viața Codruţei, tânăra mămică a cinci copii ucisă cu sânge rece în Braşov

În timp ce poliția cercetează pe criminal, anchetatorii au refăcut filmul ultimelor clipe din viața Codruței, tânăra mamă care și-a pierdut viața la doar 34 de ani.

Filmul complet al morţii Codruţei, mama ucisă cu sânge rece la Brașov

Principalul suspect este un bărbat recent ieşit din puşcărie şi care ar fi fost client al Codruței care practica prostituția pentru a își întreține copilașii.

Motivul crimei este unul șocant! Se pare că femeia ar fi râs de el, iar acesta şi-a ieşit din fire şi a ucis-o.

Citește și: VIDEO ȘOCANT. Tânără bătută până la leșin de un bărbat la Brașov, în fața Primăriei. Nimeni nu a intervenit

Totul a început în noaptea de vineri spre sâmbătă (1-2 iulie 2022), la marginea oraşului Braşov, acolo unde tânăra, Codruța se prostitua. Aici s-ar fi întâlnit cu cel care urma să îi fie…ultimul client.

Cei doi s-au întâlnit pe strada Aron Pumnul, în apropiere de DN 13, drumul care duce către comuna Bod. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, la un moment dat, tânăra ar fi râs de bărbat, iar acesta s-a enervat și a strâns-o de gât până i-a oprit de tot respirația.

Când şi-a dat seama că a omorât-o, bărbatul i-a pus cadavrul într-un căruţ de butelii şi a mers pe malul râului Bârsa, între Feldioara şi Bod. Apoi, criminalul a săpat o groapă, iar înainte de a îngropa trupul femeii, i-a luat poşeta, geaca şi adidaşii. Ulterior, acesta a mers acasă.

Crminalul este recidivist

Se pare că asasinul a fost surprins de camerele de supraveghere când căra cadavrul femeii cu un căruţ de butelii. Acesta a mers nouă kilometri de la locul crimei la locul în care a îngropat-o pe tânără.

Bărbatul este recidivist şi a fost condamnat la patru ani şi şase luni pentru o tâlhărie comisă în 2015, pedeapsă la care judecătorii i-au mai adăugat alţi doi ani pentru alte fapte comise cu violenţă. În 2019, criminalul a beneficiat de recursul compensatoriu şi a fost liberat condiţionat, cu un rest de 591 de zile de executat.

Citește și: În Brașov, mai ceva ca-n Dubai! Suma uriașă pe care o femeie a plătit-o pentru un loc de parcare scos la licitație de Primărie

În casa bărbatului, poliţiştii au găsit poşeta, geaca şi adidaşii Codruţei, astfel că acesta nu a mai putut nega faptul că a omorât-o pe tânără. La audieri, criminalul a explicat ce s-a întâmplat în noaptea crimei şi a mai spus că a omorât-o pe tânără din cauza unei „neînţelegeri”, scrie antena3.