CUTREMURĂTOR! Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit! Pentru a o linişti, soţul ei îi trimite şi acum mesaje lui Sebi: „Nu pleca de la cazare!”

Au trecut patru săptămâni de când Sebi a murit, iar ucigaşul acestuia, Vlad Pascu, se află după gratii, alături de mam a sa, care ar fi încercat să muşamalizeze totul.

18 sept. 2023, 12:20
CUTREMURĂTOR! Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit! Pentru a o linişti, soţul ei îi trimite şi acum mesaje lui Sebi: „Nu pleca de la cazare!”
CUTREMURĂTOR! Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit! Pentru a o linişti, soţul ei îi trimite şi acum mesaje lui Sebi: "Nu pleca de la cazare!"

Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit! „Nu doresc nimănui să simtă ceea ce ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni! Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoatcă acasă!”, a declarat, pentru România TV, Valentin Olariu, tatăl lui Sebi Olariu, tânărul omorât de Vlad Pascu, şoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai.

Citeşte şi: Dani Mocanu, mesaj ameninţător la adresa primarului. „Bă, fii atent ce spun! Pe mine nu mă ia nimeni de fraier!”

„Mama lui nu realizează, tot îl aşteaptă acasă, uşa e deschisă, mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! Asta se întâmplă în fiercare vbneri seara, el a murit sâmbătă dimieanţă” a mai declarat Valentin Olariu.

Bărbatul a comentat şi atitudinea lui Vlad Pascu, dar şi a mamei acesteia, care încearcă să-l scoată din ţară: „Nu cred că poate fi numită mamă! Dacă era mamă îi dădea sfaturi exact cum i.am dat eu băiatului meu, iar eu nu mai eram aici, eram acasă cu băiatul meu!”.

Citeşte şi: Cum arată şi cu se ocupă acum Iulia Frăţilă. Vedeta s-a mutat în America şi nu mai apare deloc la tv FOTO

„Dosarul a venit acum la Bucureşti şi seper că aici se va face dreptate, iar autorul accidentului să fie în puşcărie pentru mult timp! Eu acum mă duc la cimitir, în vizită la băiatul meu!”, a mai spus Valentin Olariu.