Dani Mocanu, mesaj ameninţător la adresa primarului. „Bă, fii atent ce spun! Pe mine nu mă ia nimeni de fraier!”

Dani Mocanu a transmis un avertisment dur către primarul orașului Ştefăneşti din judeţul Argeș, pe care l-a acuzat că-i pune beţe în roate în cazul unui document de care care nevoie şi pe care instituţia nu i l-a eliberat în termenul legal.

18 sept. 2023, 11:33
Dani Mocanu, mesaj ameninţător la adresa primarului. „Bă, fii atent ce spun! Pe mine nu mă ia nimeni de fraier!”

Dani Mocanu, mesaj ameninţător la adresa primarului. Manelistul este plasat în arest la domiciliu pentru tentativă de omor şi a luat foc după ce primarul și restul angajaților nu i-au dat niciun răspuns, chiar dacă deja au trecut trei luni de la depunerea unei cereri.

Citeşte şi: Mascații au dat buzna peste Dani Mocanu. Manelistul, luat cu asalt la prima oră a dimineții: ”Ne-am trezit cu mascații la 6 dimineața”

Dani Mocanu i-a atenționat pentru faptul că nu respectă legea, care presupune ca răspunsul să fie transmis în maxim 30 de zile, şi ameninţă că-i va acționa în instanță pe toți angajații din primărie.

Citeşte şi: Dani Mocanu, comportament agresiv și limbaj vulgar pe rețelele sociale, din arestul la domiciliu. Cine l-a înfuriat atât de tare pe manelist

„Bă, fii atent ce spun. Eu sunt Dani Mocanu și pe mine nu mă ia nimeni de fraier. Eu nu am nimic cu nimeni, dar mă tii de trei luni cu un document pe loc. Legea spune că în termen de 30 de zile dacă nu primim răspuns, putem deschide un proces împotriva voastră. Poate nu este tu de vină, poate doar angajații tăi de doi lei, dar vă dau în judecată de la tine până la femeia de serviciu, fiind că faceți multe abuzuri și crede-mă că am dovezi de vorbiți singuri”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.