Cutremurător. Mesajele înfiorătoare pe care fotbalistul criminal din Baia Sprie i le-a trimis victimei sale

Fotbalistul Eduard Vaida, de la Sporting Recea, şi-a ucis iubita cu sânge rece, în urmă cu opt luni, iar între timp a şi fost condamnat pentru fapta sa, la 15 ani şi opt luni de închisoare. Noi detalii cutremurătoare referitoare la fapta sa au ieşit de curând la iveală.

13 aug. 2015, 10:09

Fotbalistul a premeditat crima comisă în seara zilei de 26 decembrie, dovadă stând câteva mesaje pe care acesta le-a trimis cu puţin timp înainte de a-şi duce la îndeplinire planul diabolic. Anca Dindiligan, mama adolescentei ucise, a găsit zilele trecute, în calculatorul fetei, mai multe mesaje care au şocat-o. „Nu mi-a venit să cred ce a putut să-i scrie acest criminal fetei mele. O ameninţa de ceva timp, însă ea sigur nu l-a luat în seamă, altfel ne-ar fi spus„, a declarat mama Paulei, pentru spynews.ro.

Citeşte şi MOARTE SUSPECTĂ. O adolescentă a fost găsită fără suflare în spatele unei policlinici VIDEO

Paula Dindiligan, o tânără în vârstă de 15 ani, a fost găsită moartă în seara zilei de 26 decembrie, în spatele policlinicii din Baia Sprie. Ea fusese cu prietenele la patinoar, iar pe drumul de întoarcere acasă s-a întâlnit cu Eduard Vaida, fostul său iubit, care a sugrumat-o.

Mesajele pe care fotbalistul criminal i le-a trimis fetei:

Mesaje trimise în octombrie, cu aproape două liuni înainte de crimă: