CUTREMURĂTOR. O fetiţă de 3 ani şi-a TĂIAT mâna la maşina de tocat carne VIDEO

Copila şi fratele său, mai mare cu un an, s-au jucat cu o maşină electrică de tocat carne. Fratele ei a apăsat pe buton, iar maşina i-a prins mâna şi i-a tăiat-o. Când şi-au dat seama de gravitatea accidentului, părinţii au pus bucata amputată în gheaţă şi au chemat imediat salvarea. Din păcate, fetiţa a rămas fără mână.

RomaniaTV.net
28 iun. 2012, 05:39
CUTREMURĂTOR. O fetiţă de 3 ani şi-a TĂIAT mâna la maşina de tocat carne VIDEO

UPDATE, ora 11.10 Fetiţa care s-a accidentat din greşeală în timp ce se juca cu fratele ei a rămas fără mână. Ea a fost operată, miercuri seara, în Capitală, însă medicii nu au mai reuşit, din păcate, să-i refacă braţul. Ea este în stare stabilă şi a rămas internată în Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Fetiţa, în vârstă de trei ani, şi fratele său de patru ani, se jucau în încăperea în care se afla maşina de tocat carne, în timp ce părinţii lor erau în bucătărie. Aparatul era în priză când băiatul a apăsat pe buton. Tocătorul i-a prins imediat mâna copilei, informează România TV.

„Era o maşină de tocat mai mare, în priză. Copiii s-au jucat la ea şi a băgat fetiţa mâna, frate-su a apăsat pe buton. Asta a fost”, a spus unchiul copiilor.

Părinţii celor mici au fost pe fază şi au pus mâna amputată în gheaţă. Apoi au fugit imediat cu fetiţa la spital.

„Se încearcă replantarea. Starea generală este bună, am sedat-o, i-am făcut calmante. Scopul este să obţină o mână funcţională”, a declarat Liliana Crăciun, medic spitalul de urgenţă Târgu Jiu.

Medicii din Târgu Jiu au decis să o transfere pe fetiţă la secţia de chirurgie plastică a Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală.

Medicii din Bucureşti încercă să îi refacă mâna, dar spun că şansele de reuşită nu sunt prea mari. Micuţa va rămâne internată la spitalul din Bucureşti.