Cutremurător! Această fetiţă de 4 ani s-a spânzurat din greşeală cu casca de bicicletă, după ce s-a urcat într-un copac

O fetiţă de patru ani şi-a găsit sfârşitul, după ce s-a spânzurat din greşeala cu casca de bicicletă, într-un copac. Freya Thorpe se juca lângă casa ei din Upper Heyford, în apropiere de Bicester, când bretelele de la cască au strangulat-o, în momentul în care s-au agăţat de o creangă şi a alunecat pe ciaja copacului.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 15:13
Cutremurător! Această fetiţă de 4 ani s-a spânzurat din greşeală cu casca de bicicletă, după ce s-a urcat într-un copac

În ciuda eforturilor trecătorilor și paramedicilor, care au ajuns la fața locului, fetiţa a murit la spital două zile mai târziu.

Detectivul Bryn Smith, ofițerul care a investigat moartea lui Freya, a declarat: „Freya a plecat de acasă pentru a se juca într-o zonă ierboasă, împrejmuită în afara casei vecine. Este destul de periculos să urci într-un copac fără încălţăminte adecvată, riscând alunecarea, ceea ce s-a întâmplat şi acum”.

Copacul a fost tăiat şi distrus

Smith a mai adăugat că după acel accident, copacul a fost tăiat și distrus.

Uneori, viața îți oferă lucruri pe care nu le poți evita. Îmi doream ca lucrurile să fi fost diferite. Mi-e dor de fetița mea, la fel și soției mele„, a declarat tatăl fetiţei.

A fost creată o pagină de strângere de fonduri  pentru a-i sprijini pe părinții lui Freya, Chris și Elise, iar familia a strâns peste 21.000 de lire sterline.