CUTREMURĂTOR: O mamă îşi VINDE copiii pentru a avea bani să-şi pună termopane şi să-şi ia casă VIDEO

O femeie dintr-o comună din Iaşi îşi vinde copiii pentru a face bani şi astfel să-şi pună termopane şi să-şi cumpere o casă. Mama a cerut 50.000 de lei la schimb pentru bebeluşul său. Reporterii ziarului Libertatea au realizat un material filmat cu camera ascunsă.

05 aug. 2013, 08:58
CUTREMURĂTOR: O mamă îşi VINDE copiii pentru a avea bani să-şi pună termopane şi să-şi ia casă VIDEO

Negocierea pentru cumpărarea nou-născutului s-a petrecut în comuna Slobozia din Iaşi. Pentru 10 lei, orice localnic din sat îi îndrumă pe cumpărători către familia care ar fi dispusă să-şi vândă copiii.

Există o femeie care a născut acum o săptămână şi l-a lăsat în maternitate. Încercaţi acolo„, a spus un localnic.

Femeia a născut în urmă cu o săptămână, iar sub pretextul că nu are cu ce să-şi crească copilul se arată dispusă să-l dea. Suma cerută: 50.000 de lei.

Nu am cu ce să-i cresc, aşa că pe ultimul născut, un băiat, l-am lăsat în Maternitatea Cuza Vodă, din Iaşi. Pe ăla vi-l pot da. Bărbatul meu m-a părăsit şi a plecat în străinătate. Dar bebeluşul e frumos foc, dacă-l luaţi nu o să vă pară rău„, spune femeia.

Cu banii primiţi pe copil, femeia ar fi spus că îşi va lua casă şi îşi va pune termopane. Familia a povestit că în anii trecuţi, în sat, s-au mai vândut şi alţi copii.

Citeşte şi Oameni cu suflet RECE. Incredibil ce au putut face doi părinţi din Bucureşti cu propriul copil