CUTREMURĂTOR. O tânără a murit în drum spre propria petrecere a burlăciţelor

O tânără de 26 de ani a murit în urma unui accident rutier, survenit chiar în timp ce mergea către propria petrecere a burlăcițelor, la scurt timp după ce și-a făcut un selfie împreună cu prietena ei cea mai bună.

25 iun. 2014, 14:40

Collette Moreno și prietena ei, Ashley Theobald, mergeau spre Missouri, unde trebuiau să participe la petrecerea burlăcițelor, când a avut loc tragedia, scrie evz.ro. Viitoarea mireasă își exprimase deja entuziasmul prin numeroase postări pe Facebook, ultima dintre ele fiind un selfie împreună cu Ashley, în timp ce se aflau în mașină.

Citeşte şi Mesajul STUPID scris de o tânără pe SÂNI pentru a atrage bărbaţii în club FOTO

„Mergeam în spatele unui camion care lăsa în urma lui un nor de gaze de eșapament, când Collette a început să aibă o criză de astm, așa că am încercat să depășesc camionul. Amândouă am avut senzația că drumul e liber, dar era o colină pe care niciuna dintre noi n-a văzut.

Citeşte şi Un SELFIE i-a SALVAT VIAŢA. Povestea femeii salvate de medici după ce s-au uitat la câteva imagini VIDEO

Dintr-o dată am văzut o camionetă urcând dealul și am tras amândoi de volan, încercând să evităm impactul. Dar ne-a lovit din lateral și ne-am răsturnat pe marginea drumului”, povestește plângând Ashley.

În urma impactului, Collette a fost rănită grav, iar trei ore mai târziu a murit, la spital.