CUTREMURĂTOR! Paralizat de la gât în jos şi părăsit de soţie, Mihai Neşu a luat o decizie ŞOCANTĂ

Sirul de ghinioane de care a avut parte in ultimii ani, dar si moartea recenta a mamei sale, l-au facut pe Mihai Neşu sa ia o decizie socanta. Mai exact, de cateva saptamani, "Bichonul" s-a mutat la o manastire din Oradeam scrie CANCAN.ro.

08 iun. 2014, 16:48
CUTREMURĂTOR! Paralizat de la gât în jos şi părăsit de soţie, Mihai Neşu a luat o decizie ŞOCANTĂ

In 2010, Mihai Neşu marturisea ca se simte un barbat implinit, ca are o cariera infloritoare si o casnicie fericita. Tot ceea ce isi mai dorea era sa devina tatic. Viata a avut, insa, alte planuri pentru el, iar in 2011, fotbalistul a suferit o accidentare grava, care l-a tintuit intr-un pat cu rotile. Mai apoi, Mihaita Nesu a primit o alta lovitura puternica, fiind parasit de femeia pe care a iubit-o timp de 12 ani, Maria. De atunci, fostul fotbalist s-a inchis foarte mult in el, comunicand numai cu prietenii apropiati. Intre timp, el s-a mutat din Olanda in Romania, a divortat de sotie la notar si si-a ingropat mama, rapusa de cancer in urma cu o luna.

MIHAI NEŞU, tratat de medicul lui Michael Jackson. Doctorul a făcut un anunţ EXTRAORDINAR

Mihai Neşu a trecut in trei ani, cat altii intr-o viata. El se si consuma mult, sufera enorm. Nu mai are nici o consolare. Le-a pierdut pe cele mai importante femei din viata lui: sotia si mama. A obosit si de la atatea tratamente, atatea medicamente, drumuri. A obosit psihic si are nevoie de liniste”, a declarat un apropiat al lui Nesu, pentru CANCAN.ro.

Mihai Neşu, apariţie SURPRINZĂTOARE. Cum arată la trei ani de la accidentul care l-a lăsat PARALIZAT – FOTO