Mihai Neşu, apariţie SURPRINZĂTOARE. Cum arată la trei ani de la accidentul care l-a lăsat PARALIZAT – FOTO

Mihai Neşu este destul de scump la vedere, iar o fotografie recentă postată pe pagina de Facebook a Fundaţiei care îi poartă numele a surprins pe toată lumea.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 11:50

De trei ani, Mihai Neşu trăieşte o dramă de nedescris. După ce a rămas paralizat de la gât în jos în urma unui accident stupid suferit la un antrenament al echipei FC Utrecht, fostul fotbalist al Stelei a trecut prin momente inimaginabil de grele pentru oamenii aflaţi în plenitudinea forţelor.

Lunile de recuperare treceau greu, semnele bune erau foarte puţine şi, colac peste pupăză, fotbalistul s-a despărţit de soţie. Recent, el şi-a pierdut mama care, de inimă rea, s-a îmbolnăvit din nou de cancer şi a pierdut lupta pentru viaţă. Fostul fundaş, aflat acum într-un scaun cu rotile, a decis să se mute înapoi în România pentru a fi alături de tatăl său.

MIHAI NEŞU, tratat de medicul lui Michael Jackson. Doctorul a făcut un anunţ EXTRAORDINAR

Prietenii virtuali ai lui Mihai Neşu au rar ocazia să vadă câte o imagine cu fostul fotbalist, care a preferat să rămână discret, aşa cum a fost şi înainte de accident, când ieşea în evidenţă doar prin câte o nebunie făcută pe teren, care îi făcea pe suporteri să se teamă pentru integritatea corporală a slăbuţului fundaş stânga.

De Constantin şi Elena, Mihai Neşu a postat pe pagina de Facebook a Fundaţiei Mihai Neşu o fotografie recentă cu el, însoţită de un mesaj prin care le cere prietenilor virtuali să le întindă o mână de ajutor copiilor diagnosticaţi cu sindrom Down, pentru care Asociaţia George Ogăraru a demarat o campanie umanitară. „Am un nepoțel scump cu sindrom Down, știu cât de sănătos se pot dezvolta dacă ne ocupăm de ei, dacă nu-i marginalizăm, ci-i integrăm alături de ceilalți copii. Și special este faptul că avem și noi ce invăța de la ei; cel mai sincer și inocent mod de exprimare al iubirii față de aproapele ei ni-l oferă”, a scris Mihai Neşu alături de fotografia postată pe Facebook.

Mihai Neşu a slăbit vizibil, comparativ cu imaginile în care apărea în urmă cu o lună, la înmormântarea mamei sale, iar pe chipul său se citeşte cu uşurinţă tristeţea ultimilor ani.