Mihai Neşu, apariţie SURPRINZĂTOARE. Cum arată la trei ani de la accidentul care l-a lăsat PARALIZAT – FOTO

Mihai Neşu este destul de scump la vedere, iar o fotografie recentă postată pe pagina de Facebook a Fundaţiei care îi poartă numele a surprins pe toată lumea.
Romania TV
22 mai 2014, 11:50
Mihai Neşu, apariţie SURPRINZĂTOARE. Cum arată la trei ani de la accidentul care l-a lăsat PARALIZAT - FOTO

De trei ani, Mihai Neşu trăieşte o dramă de nedescris. După ce a rămas paralizat de la gât în jos în urma unui accident stupid suferit la un antrenament al echipei FC Utrecht, fostul fotbalist al Stelei a trecut prin momente inimaginabil de grele pentru oamenii aflaţi în plenitudinea forţelor.

Lunile de recuperare treceau greu, semnele bune erau foarte puţine şi, colac peste pupăză, fotbalistul s-a despărţit de soţie. Recent, el şi-a pierdut mama care, de inimă rea, s-a îmbolnăvit din nou de cancer şi a pierdut lupta pentru viaţă. Fostul fundaş, aflat acum într-un scaun cu rotile, a decis să se mute înapoi în România pentru a fi alături de tatăl său.

MIHAI NEŞU, tratat de medicul lui Michael Jackson. Doctorul a făcut un anunţ EXTRAORDINAR

Prietenii virtuali ai lui Mihai Neşu au rar ocazia să vadă câte o imagine cu fostul fotbalist, care a preferat să rămână discret, aşa cum a fost şi înainte de accident, când ieşea în evidenţă doar prin câte o nebunie făcută pe teren, care îi făcea pe suporteri să se teamă pentru integritatea corporală a slăbuţului fundaş stânga.

De Constantin şi Elena, Mihai Neşu a postat pe pagina de Facebook a Fundaţiei Mihai Neşu o fotografie recentă cu el, însoţită de un mesaj prin care le cere prietenilor virtuali să le întindă o mână de ajutor copiilor diagnosticaţi cu sindrom Down, pentru care Asociaţia George Ogăraru a demarat o campanie umanitară. „Am un nepoțel scump cu sindrom Down, știu cât de sănătos se pot dezvolta dacă ne ocupăm de ei, dacă nu-i marginalizăm, ci-i integrăm alături de ceilalți copii. Și special este faptul că avem și noi ce invăța de la ei; cel mai sincer și inocent mod de exprimare al iubirii față de aproapele ei ni-l oferă”, a scris Mihai Neşu alături de fotografia postată pe Facebook.

Mihai Neşu a slăbit vizibil, comparativ cu imaginile în care apărea în urmă cu o lună, la înmormântarea mamei sale, iar pe chipul său se citeşte cu uşurinţă tristeţea ultimilor ani.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!