CUTREMURĂTOR. Studentul dispărut din cămin, GĂSIT MORT în Dâmboviţa

Dramă în familia studentului dispărut de zece zile. Trupul găsit duminică în Bucureşti, plutind pe Dâmboviţa, este al lui Cătălin Ene. Asupra cadavrului nu au fost găsite acte de identitate, iar faţa era complet desfigurată. Părinţii l-au identificat însă la morgă.

RomaniaTV.net
28 oct. 2013, 07:11
CUTREMURĂTOR. Studentul dispărut din cămin, GĂSIT MORT în Dâmboviţa

În jurul orei 12.30 a fost primită o sesizare la numărul 112 cu privire la faptul că pe râul Dâmboviţa, între podul de la Grozăveşti şi podul Cotroceni, pluteşte trupul unei persoane. Echipajul de scafandri venit la faţa locului l-a scos pe bărbat din râu, poliţiştii urmând să stabilească în ce condiţii s-a înecat acesta.

Potrivit România TV, semnalmentele se potriveau cu cele ale tânărului dispărut dintr-un cămin, lucru confirmat câteva ore mai târziu. Duminică seara, părinţii băiatului au venit la morgă şi l-au recunoscut.

Vă reamintim că poliţiştii au fost alertaţi că un student eminent a dispărut în data de 17 octombrie de la un cămin studenţesc situat în Splaiul Independenţei şi de atunci nimeni nu a mai reuşit de dea de el. Cătălin Ionuţ Ene a plecat joi din căminul din Regie şi nu s-a mai întors.

Colegii lui au fost cei care i-au alertat, în primul rând, părinţii, după ce acesta nu a mai răspuns la telefonul mobil.