CUTREMURĂTOR! Tânără de excepţie omorâtă cu zile de bacteriile contactate în spital. Familia fetei vrea ca medicii să plătească VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 11:55 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 13:21 // Sursa: romaniatv.net

În spitalele din România se moare cu zile. De asta e convinsă familia unei tinere care spera să devină unul dintre cei mai buni IT-işti din lume. În vârstă de 22 de ani, ea s-a stins însă pe patul de spital după ce a contactat bacterii nosocomiale. A fost internată de mai multe ori la Spitalul Militar, dar şi la Spitalul Floreasca. Familia ei este devastată, dar hotărâtă să lupte pentru dreptate. Rudele vor ca medicii vinovaţi să plătească, aşa că au depus plângere penală. 


Valentina avea 22 ani şi o mulţime de vise. Familia şi prietenii spun că era una dintre cele mai altruiste persoane, era o studentă de nota 10 şi visa la o carieră de succes. Studia şi locuia în Copenhaga, acolo unde şi-a făcut o a doua familie. Se pregătea de o carieră de succes ca programator la Microsoft, avea numeroase premii de excelenţă, era membră în ONG-uri cu filiale internaţionale, îi plăcea să picteze. Avea însă o dorinţă: să scape de kilogramele în plus, aşa că a optat pentru o operaţie la stomac, după ce toate curele de slăbire au dat greş. La Copenhaga însă, după operaţie au apărut complicaţiile , iar fata a decis să se trateze la Bucureşti. 

Iniţial, Valentinei i s-a spus că are probleme de nutriţie, dar fata a hotărât să facă o consultaţie şi la Spitalul Militar Central. Acolo medicii i-au descoperit o infecţie la plămâni şi familia a internat-o de trei ori până să ajungă în sala de operaţie. Au început însă complicaţiile, iar fata nu mai putea mânca din cauza unei fistule. A avut nevoie să facă noi analize, dar la un alt spital pentru că aici nu funcţiona computerul tomograf. Medicii au trimis-o la Spitalul Universitar...cu taxiul. 

Valentina a fost dusă pentru alte analize apoi la Spitalul Floreasca. Acolo rudele fetei au fost şocate.

"Nu mi-au spus o dată că au recoltat probe, să văd rezultate. Nimic. Pe 25 a fost mutată într-un alt salon, o căldură infernală, aerul condiţionat nu mergea. Când i-au montat stentul nu mi-au cerut nimic, nici rezultatul analizelor, nimic, a mers pe încredere. Starea ei de sănătate atât s-a degradat încât erau ude pijamalele, puteai să storci din ele, cearceafurile patului la fel, pansamentele îi curgeau, mi-a zis că nu e de competenţa lor. Erau şi muşte în spitalul de urgenţă de la FLoreasca! Ea e un caz special, tocmai, te implici un pic, învăţaţi-mă unde să mă duc, să plătesc, să vină să schimbe un pansament. Când am ridicat-o a rămas privirea pironită şi mi-a dat seama că ceva bine nu se întâmplă. Am început să ţip. veniţi şi mă salvaţi că îmi pierd copilul. Cele două care erau în salon, pacientele, au ieşit afară şi în uşa salonului a venit o infirmieră: doamnă, ce ţipaţi în halul ăsta, că treziţi tot palierul. să vină tot spitalul! Asta-i spitalul în care am venit azi într-un hal fără de hal, să nu îmi acordaţi un ajutor, îmi pierd copilul", a povestit mama fetei. 

Fata a intrat în comă şi a fost dusă la terapie intensivă, unde a mai trăit 30 ore. Familia a încercat să obţină fişa medicală după deces, dar s-a lovit de refuz din partea spitalelor.

După ce într-un sfarsit au obtinut analizele, rudele au văzut că Valentina a contactat bacterii din spital. 

Familiei nu îi mai rămân acum decât amintirile cu Valentina. 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 oct 18:55
Răspunde | Votează email -1 email
Alexandru
Operatia a fost facuta in Romania, la Targu Mures, nu in Danemarca. Materialul este eronat editat!
01 oct 17:04
Răspunde | Votează email 2 email
Ggggggg
Gastric sleeve ...... Fistula postoperatorie ....la Copenhaga, acolo unde cel mai probabil medicii nu si-au dat seama ca a dezvoltat o fistula postoperatorie.....de unde pana unde a murit din cauza spitalelor din România. ( ca orice intervenție chirurgicală are risc de complicații.....fistula fiind una foarte frecventa, risc inclusiv de deces). Dacă ne oprim cu paranoia poate medicii ăștia " nebuni" din spitalele astea "infecte" ( ce reprezintă imaginea fidela a societății noastre, atât a putut România, adică noi romanii, adică si dumneavoastră domnilor sa dezvoltam ca sistem medical) au încercat sa salveze o pacienta cu o complicație apăruta in alta țara.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H