CUTREMURĂTOR. Un bărbat din SUA îşi „educa” fata cu şocuri electrice, închisă într-o cuşcă

James Tapke, de 41 de ani din Cincinnati, Ohio, a fost prezentat în faţa instanţei şi decăzut din drepturile părinteşti după ce a recunoscut că îşi ţinea fiica de 12 ani închisă într-o cuşcă de câine.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 08:15
CUTREMURĂTOR. Un bărbat din SUA îşi „educa” fata cu şocuri electrice, închisă într-o cuşcă

Bărbatul voia să îi dea o lecţie fetei pentru că nu a vrut să facă ordine în camera ei. Şi pentru a fi şi mai convingător, bărbatul şi-a adus un generator electric şi două cabluri pe care a mimat că le leagă de cuşca metalică, potrivit click.ro.

Momentul a fost fotografiat cu telefonul mobil de fratele de 13 ani. Copilul a pus poza pe internet şi la nici trei ore poliţia îl aresta pe Tapke. Bărbatul riscă cel puţin 5 ani de închisoare.

Micuţa a spus că a fost legată de mâini şi la gură cu bandă izolantă şi închisă în cuşca de câine din spatele casei. Aceasta nu era prima oară când tatăl ei o supunea la un astfel de tratament.

Afară erau minus 7 grade şi când fata s-a plâns că îi este frig, tatăl ei a ameninţat-o: „Vezi că îţi dau şocuri electrice: leg două fire de cuşcă şi o să vezi ce te încălzeşti„.