Cutremurător! Vedeta are o tumoră la gât. Dezvăluiri în lacrimi: „Şi mama a avut cancer. Îmi este foarte frică”

Artista Maria Andria a vorbit prima oară despre diagnosticul groaznic pe care medicii i l-au dat de curând. Ea urmează să fie operată în cel mai scurt timp.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 06:57

Vedeta este de-a dreptul îngrozită de ce i s-ar putea întâmpla, mai ales că și mama ei suferă de cancer. Medicii au programat operația de urgență, luni dimineața.

„Sunt bolnavă. Nu voiam să cred când mi s-a spus chestia asta, că am tumoră la gât. Chestia este că și mama mea are cancer. I-am zis mamei mele că dacă așa mi-a fost dat de la Dumnezeu, nu am ce să fac.  Am făcut biopsia azi dimineață. Am și infecție din cauza salivei care se duce în altă parte a gâtului și luni o să intru în operație.

Mi-au spus și doctorii că acolo unde am eu tumora este foarte periculos. Îmi este foarte frică. Operația o să țină 6 ore. O să o facă luni dimineața și nu o să pot să vorbesc și să mănânc aproape două săptămâni. O să beau doar cu paiul. Acum nu mai pot să ies pentru că sunt umflată și nu mai am nici voce. 

Operația o să țină șase ore și, timp de două săptămâni nu va putea vorbi sau mânca decât cu paiul. „Nu știu de ce mi se întâmplă chestiile astea”, a declarat cântăreața, cu lacrimi în ochi.

Cine este Maria Andria

Maria este originară din Grecia. Prima melodie din cariera artistei a fost “Love in Dubai” în anul 2016, prin intermediul Cat Music. Melodia a fost însoțită și de un videoclip filmat în Cipru și regizat de Evgenios Zosimov.

După ce a lansat single-ul de debut și videoclipul „Love in Dubai”, single ce a generat peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Maria Andria a revenit cu „Mamma Mia”, o piesa care la randul ei a fost un  mare succes.