Cuvântul care te va inspira în următorii 20 de ani

Astrologii au descoperit care este cuvântul care le va marca destinele zodiilor în următorii zeci de ani. Află ce termen te va inspira, de ce trebuie să ţii cont pentru a avea succes.

20 ian. 2016, 16:44
Cuvântul care te va inspira în următorii 20 de ani

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU BERBEC: RABDARE. Berbecii stau prost cu rabdarea, in general, insa trebuie sa invete sa abordeze viata cu mai mult calm.

Acest nativ are toate sansele sa se schimbe in urmatorii 20 de ani si sa obtina toate succesele trecute pe hartie daca trateaza viata cu mai multa detasare.

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU TAUR: PRECAUTIE. Taurii vor sa ajunga departe, dar marea lor problema este ca nu isi iau masuri de siguranta. Pot obtine functii importante in 20 de ani daca actioneaza cu mai multa precautie.

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU GEMENI: SINCERITATE. Daca Geamanul va alege sinceritatea inaintea minciunii, realismul si pragmatismul inaintea ludicului, va putea rasufla usurat in urmatoarele decade.

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU RAC: HOTARARE. Racul este destul de nehotarat si sensibil. Nu conteaza daca va calca pe bec, trebuie sa paseasca cu DETERMINARE daca vrea stabilitate in viata lui.

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU LEU: CREATIVITATE. Leii trebuie sa renunte la egocentrismul caracteristic si la modul superficial in care trateaza viata. Leii sunt foarte creativi si trebuie sa pluseze mai mult pe aceasta latura.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com