CVADRUPLEŢII MAMEI de 64 de ANI ies din spital. Micuţii născuţi prematur pot merge în familie VIDEO

Cvadrupleţii născuţi prematur, în mai, de o mamă de 65 de ani din Germania, vor putea părăsi curând spitalul. Medicii au decis că micuţii, aduşi pe lume la şase luni şi jumătate pot merge în familie.

18 aug. 2015, 09:22
CVADRUPLEŢII MAMEI de 64 de ANI ies din spital. Micuţii născuţi prematur pot merge în familie VIDEO

Neta, Dris, Fion şi Bens au venit pe lume prin cezariană la 26 de săptămâni, într-un spital din Berlin. Fiindcă s-au născut prematur şi cântăreau puţin, medicii i-au băgat în incubator. Acum micuţii mănâncă, se joacă şi plâng la fel ca şi ceilalţi bebeluşi. Mama lor, în vârstă de 65 de ani, de abia aşteaptă să-i ducă acasă, însă cea mai fericită e sora lor, care până deunăzi era mezina familiei, potrivit RTL.

Citeşte şi Imagini nemaivazute cu Adriana Iliescu şi fiica sa. Cum o învaţă pe Eliza să dea piept cu viaţa FOTO

Venirea pe lume a cvadrupleţilor a fost însoţită de o întreagă controversă. Fiindcă medicii germani au considerat-o prea bătrână ca să fie mamă, Annegrete s-a dus în Ucraina, unde a fost inseminată artificial. Polemica a fost înteţită şi de faptul că femeia avea deja acasă 13 copii şi 7 nepoţi. Cazul lui Annegret aduce aminte de Adriana Iliescu, românca ce în 2005 a devenit cea mai vârstnică mamă din lume după ce a născut la aproape 67 de ani o fetiţă.

Citeşte şi  Îi va lua locul Adrianei Iliescu în Cartea Recordurilor. La 65 de ani este însărcinată cu cvadrupleţi VIDEO