Daca ai PATRU din aceste 10 CALITATI, considera-te o raritate pe Pamant!

Potrivit psihanalistul elvetian Carl Jung, oamenii au, in general, patru atitudini: sensibilitate-intuitie, introvertire-extrovertire, judecata-perceptie, gandire-sentiment.

RomaniaTV.net
16 nov. 2018, 21:23
Daca ai PATRU din aceste 10 CALITATI, considera-te o raritate pe Pamant!

Daca ai cel putin patru din aceste 10 calitati, considera-te o raritate pe pamant. Ele apartin unui tip de personalitate aparte (INFJ). 

Iata care sunt aceste caracteristici.

1.     Te concentrezi pe lucrurile importante

Te concentrezi pe lucrurile importante si accepti provocarile cu incredere si incerci abordari simple. Atunci cand planurile nu-ti ies asa cum ti-ai fi dorit, gasesti mereu solutii noi.

2.     Esti muncitor

Daca apartii tipului de personalitate INFJ, inseamna ca esti foarte muncitor. Dai tot ce e mai bun din tine pentru a reusi deea ce ti-ai propus. Esti de parere ca nimic pe aceasta lume nu se obtine usor.

3.     Te bazezi pe intuitie

Intuitia este una dintre calitatile pe care le au cei cu personalitate INFJ. Simti imediat cand ceva nu este in regula si actionezi pentru remedierea problemei.

4.     Ai putini prieteni

Nu ai foarte multi prieteni, iar cei pe care ii ai sunt alesi pe spranceana. Iti place solitudinea si nu esti incantat de marile aglomerari umane.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.