„Dacă mă sărută data viitoare?” Cum arată acum puştiul simpatic din reclama la brânza topită VIDEO

Pe 17 aprilie, tânărul a împlinit vârsta de 31 de ani și a primit un cadou de suflet: un ceas de la o persoană specială. În prezent, Noni este foarte activ și are în derulare o mulțime de proiecte noi.

27 apr. 2023, 15:48
„Dacă mă sărută data viitoare?” Cum arată acum puştiul simpatic din reclama la brânza topită VIDEO

Cum arată și cu ce se ocupă acum Noni Ene, puștiul din reclama la brânză topită, care recent a împlinit 31 de ani. În prezent, Noni este foarte activ și are în derulare o mulțime de proiecte noi.

În spotul respectiv, protagoniștii erau doi copii, care făceau schimb de sandwich-uri în pauza de la școală. La finalul reclamei, băiețelul rostea replica „Dacă mă sărută data viitoare?’, care a devenit extrem de cunoscută la noi în țară. Între timp, Noni Ene s-a lansat în muzică și face parte din două organizații non-guvernamentale.

Băiețelul din reclama la brânză topită, care rostea replica „Dacă mă sărută data viitoare?’, a devenit popular datorită unui spot publicitar în care era protagonist. Au trecut peste 15 ani de atunci, iar puștiul din reclamă a devenit bărbat în toată firea. Pe 17 aprilie, acesta a împlinit 31 de ani.

Băiatul din reclama de la brânză topită, care se întreba dacă o să-l sărute colega, se iubeşte cu o BOMBĂ SEXY

‘Ziua de naștere am petrecut-o în familie, mai ales că a fost a doua zi de Paște. De ziua mea, pe 17 aprilie, când am împlinit 31 de ani, am primit un ceas special, acesta fiind un dar de suflet de la o persoană foarte specială’, a declarat Noni Ene.

Tânărul, care a devenit cunoscut de mic prin prisma reclamei la brânză, lucrează la un nou album. Pentru o parte din piese, el vrea să realizeze și niște videoclipuri. ‘Pregătesc un album nou și un single de vară. Sper să am gata curând și videoclipurile pe care le am în plan’, a mai spus tânărul Noni Ene, potrivit VIVA.

Noni Ene s-a lansat în muzică: „Este o piesă care s-a născut natural”
Noni Ene a revenit în industria muzicală, după o pauză timp de 5 ani. Anul trecut, în august, a lansat un videoclip intitulat ‘Noapte de vară’. „Noapte de vară este o piesă care s-a născut natural, spontan, cu și din emoții, fără a fi forțată sau având o poveste dusă la extrem. NONI este oricum o persoană căreia ii place să se îndrăgostească, prin urmare totul a decurs de la sine. Povestea piesei este conturata de un videoclip special, în ton cu ultima noapte de vară și cu nuanțe de început de toamnă’, se arăta într-un comunicat de presă.

 

Noni Ene a declarat la momentul respectiv că cea mai nouă piesă a sa a fost scrisă în noumai 3 ore. Acesta s-a ocupat atât de producție, cât și de realizarea clipului muzical.

‘Când e sa fie, totul se leagă fără sa te gândești prea mult. Atât piesa, cât și videoclipul au fost realizate în foarte scurt timp… Povestea piesei nu este inspirată din viața mea personală însă cred ca toți ne-am gândit, la un moment dat, la o relație care să dăinuie din timpul verii, și nu ca la o aventură de-o vară’, a declarat Noni.

Noni Ene a reprezentat România la concursul Eurovision pentru copii
Noni Ene a devenit cunoscut după ce a participat la festivalul european de muzică pentru copii Eurovision Junior Song Contest 2004, cu melodia „Îți mulțumesc’. Primele tagențe ale artistului cu lumea muzicală încep din anul 1996, când a participat la emisiunea Abracadabra, de la Pro TV.

Citeşte şi „Dacă mă sărută data viitoare?” Nu o să-ţi vină să crezi cum arată acum copilul simpatic din reclamă

Din acest moment, oportunitatea începerii unei cariere în industria muzicală a fost fructificată de tânărul cântăreț. Noni participă pe rând la Festivalul „Mamaia Copiilor”, unde primește Trofeul pentru interpretare, cu piesa „Într-o zi” a cântărețului Adrian Daminescu. Puștiul a reprezentat România în Belarus, câștigând trofeul „Slavianski Bazar”, în anul 2003, în palmaresul acestuia adăugându-se și prestigioasele premii și la alte evenimente.