Dacă observi o minge de tenis pe aleile din parc, nu o atinge. Poliţia avertizează că este un real pericol

Ce faci dacă vezi pe o alee din parc o minge de tenis? Alergi către ea să o ridici? Probabil că dacă ești persoană matură, nu. Însă ce se întâmplă dacă ești cu copilul sau nepotul de mână iar acesta aleargă fericit să se joace cu acea minge?

19 mai 2017, 12:18
Dacă observi o minge de tenis pe aleile din parc, nu o atinge. Poliţia avertizează că este un real pericol

Duminica trecută, am ieșit cu câțiva prieteni la o scurtă plimbare, prin parc, scrie secretele.com. Aleile erau pline de copii și bunici. Ne-am hotărât să ne așezăm pe o băncuță și să stăm de vorba.

Citeşte şi O vedetă îl ajută pe fiul Luminiţei Anghel să-şi câştige existenţa. David Puşcaş îşi caută disperat un job FOTO

Nici prin gând nu mi-ar fi trecut că aveam să asist la o imagine înfiorătoare. Din partea stângă a aleii, venea o bunicuță cu nepoțelul, în vârstă de aproximativ 5 ani. Femeia își ținea strâns nepotul de mână și părea că îi explică ceva. Din direcția opusă, văd cum sare o minge de tenis și se oprește în mijlocul aleii. Copilul, încântat să vadă mingea în fața lui, s-a smucit din mâna bunicii și a alergat să o ridice. În fracțiune de secundă am observat cum vine un câine în viteză și înșfacă mingea, cu tot cu palma micuțului.

Speriată de ceea ce se întâmplase, m-am ridicat repede de pe bancă, cu intenția de a lua copilul de acolo. Acesta țipa cumplit, deoarece câinele îl mușcase destul de rău.

Imediat, la fața locului a ajuns și stăpânul, speriat la rândul lui. Am încercat să îi acordăm primul ajutor micuțului, după care stăpânul câinelui și bunica au dus copilul la spital.

Citeşte şi Imagini uluitoare într-un parc din Capitală! Un grup de copii îşi apără locul de joacă de buldozerele aduse să-l dărâme

Am vrut să vă relatez această întâmplare. Deoarece țin să vă atrag atenția asupra mingilor, care apar deodată pe aleile din parc. Nu încercați să le atingeți, deoarece vă puteți trezi în aceeași situație!

Din punctul meu de vedere, câinele doar încerca să se joace și nu a mușcat intenționat, însă este mai bine să vă feriți de astfel de experiențe neplăcute.

Informându-mă ulterior, am descoperit ca însăși poliția a emis astfel de avertismente, așa că fiți precauți!