Dacia extinde gama Stepway. Noul model va fi prezentat la Geneva peste câteva săptămâni

Producătorul autohton Automobile Dacia tocmai a anunţat noutăţile cu care se va prezenta la expoziţia auto de la Geneva care începe pe 7 martie.

22 feb. 2017, 10:54
Dacia extinde gama Stepway. Noul model va fi prezentat la Geneva peste câteva săptămâni

După ce a înnobilat modelele Sandero, Dokker şi Lodgy cu versiuni Stepway – al căror principal atu este un pachet de design exterior şi interior mai atractiv – marca Dacia se pregăteşte să prezinte un nou Logan MCV Stepway, scrie capital.ro.

Citeşte şi Dacia a stabilit un nou record comercial. Câte maşini a vândut în 2016

Gama Stepway s-a afirmat în timp ca un succes al mărcii Dacia datorită elementelor de stil inspirate din universul vehiculelor crossover. Noul Logan MCV Stepway propune, la rândul său, un design modern şi atrăgător.

Conform oficialilor mărcii, „aspectul robust este subliniat atât de garda la sol, înălţată cu 50 mm, cât şi de protecţiile laterale specifice, de ornamentele dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate, precum şi de calandrul care aminteşte de cel al modelului Duster. La interior regăsim detalii de stil specifice familiei Stepway. Evident, noul Logan MCV Stepway oferă un spaţiu generos pentru toţi ocupanţii săi şi pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situându-se la cel mai bun nivel din segment”.

Citeşte şi Dacia a produs un milion de modele Duster

Modelul Logan MCV este produs în prezent în două uzine ale Grupului Renault, atât la Mioveni cât şi la uzina de la Tanger, din Maroc.

Salonul de la Geneva va oferi totodată ocazia prezentării unei noi serii limitate, disponibilă pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy şi Logan MCV) precum şi pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcţie de ţară.