Dacia Lodgy a fost lansată în România. Vezi câte maşini au comandat şoferii români VIDEO

Dacia Lodgy a fost lansată în mod oficial şi în România. Pentru cel mai nou model al constructorului de la Mioveni s-au făcut deja 8.000 de comenzi, dintre care 200 sunt din România. Preţul unei maşini porneşte de la 9.500 de euro.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 12:03

Cel mai nou model Dacia a fost lansat cu mare fast şi în România, informează România TV. Lodgy este produs în Maroc, iar preţul său porneşte de la 9.500 de euro şi ajunge la 14.700 euro.

Dacia Lodgy este fabricată în Maroc, dar are în genele sale genele Dacia. Lodgy este, de asemenea, românesc pentru că unele piese sunt produse la fabrica de la Mioveni”, a spus jerome Olive, director Automobile Dacia.

Dacia Lodgy are o lungime de 4,5 metri lungime şi o lăţime de 1,75 metri. Maşina este suficient de încăpătoare pentru a găzdui până la şapte pasageri. O noutate absolută în gama Dacia este sistemul de navigaţie şi multimedia, Media Nav, disponibil opţional la un preţ de 300 de euro. Sistemul cuprinde: radio, USB şi priză jack, Bluetooth şi sistem de navigaţie integrat cu touch screen de 18 centimetri. Dacia Lodgy a fost prezentată, în premieră mondială, la data de 6 martie, la Salonul Auto de la Geneva.