Dacia Lodgy, filmată pe stradă în România VIDEO

Monovolumul românesc a ieşit deja pe stradă în România. Primele imagini video cu Dacia Lodgy  au fost realizate pe Drumul Naţional Târgovişte-Pucioasa.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 12:28

Dacia Lodgy este testată deja pe străzile din România. Trei monovolume de culoare albă au fost surprinse de un utilizator Youtube. Maşinile aveau numere  de înmatriculare pe care le foloseşte uzina de la Mioveni pentru autoturismele care se află în teste.

 

 

 

Automobile Dacia va lansa Lodgy în România în luna iunie, iar modelul furgon după vacanţa de vară, ambele modele urmând să fie produse la fabrica Renault din Maroc.

Dacia Lodgy are o lungime de 4,5 metri şi oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu 7 locuri. De asemenea, Lodgy are 3 rânduri de scaune.

Lodgy se anunţă cu atât mai „interesantă” cu cât va fi cea mai mare şi mai spaţioasă Dacia din istorie (4,50 lungime, faţă de 4,31 m Duster şi 4,47 Logan MCV), va avea un preţ de sub 10.000 de euro, aşa cum spune presa franceză, devenind cea mai ieftină maşină din clasa ei. Ca preţ, monovolumul se va situa în gama Dacia între Logan şi Duster, oferind mai mult spaţiu decât Logan şi Duster, un preţ mai mare în comparaţie cu berlina, dar mai mic faţă de SUV.

Monovolumul Lodgy va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.