Dacia Sandero a fost aleasă Maşina Anului 2021 în Marea Britanie, de revista What Car. „E mai bună decât majoritatea rivalilor săi cu preţuri mai mari”

Dacia Sandero a fost desemnată Mașina Anului 2021 în Marea Britanie de către revista "What Car?". Pe lista automobilelor nominalizate s-au mai numărat BMW Seria 4, Porsche Taycan sau noul Volkswagen electric ID3.

18 ian. 2021, 23:22
Dacia Sandero a fost aleasă Maşina Anului 2021 în Marea Britanie, de revista What Car. „E mai bună decât majoritatea rivalilor săi cu preţuri mai mari”

Maşina Anului 2021 aleasă de britnici este Dacia Sandero 1.0 TCe 90 Comfort, care are preţ de vânzare în Marea Britanie de la 11.595 lire sterline. Totuşi, un Sandero clasic pleacă de la 7.995 lire sterline, ceea ce îl face cea mai ieftină mașină din Regatul Unit, acesta fiind cu câteva mii de lire sterline mai puțin costisitor decât Ford Fiesta – unul dintre cei mai puternici rivali ai lui Sandero – care are preţ de vânzare de la 16.385 lire sterline.

Citeşte şi Dacia Sandero a devenit cea mai vândută maşină în Spania. Marca o prezintă drept „noua regină a pieţei”

Sandero este confortabil, plăcut la condus, bine echipat și foarte spațios. Este un chilipir și o realizare remarcabilă”, notează cei de la „What Car?”, în justificarea alegerii. „Prețul unui Sandero este unul greu de crezut, mai ales după ce experții noştri au constatat în teste că performanţa maşini este egală sau mai bună decât majoritatea rivalilor săi cu prețuri mai mari„, a declarat şi Steve Huntingford, editorul revistei „What Car?”.

După un an incredibil de dur și cu perspectiva unor vremuri grele din punct de vedere economic, Sandero este în acest moment mașina perfectă„, a mai spus acesta.

Dacia Sandero a câştigat titlul de Maşina Anului 2021 în faţa unor mărci foarte apreciate, precum BMW Seria 4, Porsche Taycan sau noul Volkswagen electric ID3.


loading...
Partenerii noștri