Modificare RADICALĂ la noul model DACIA. Toţi ROMÂNII aşteptau ASTA. Imagini-SPION

Renault intentioneaza sa faca o modificare radicala la masinile produse de Dacia.

16 feb. 2015, 04:27

Renault vrea sa faca din noua Dacia Sandero o masina foarte mult imbunatatita, pe sasiul careia se va aplica un motor de Clio, plus unele modificari originale, in premiera la uzina de la Mioveni. Hibridul a fost vazut in Suedia, locul unde este testat in aceste zile. Noua masina are discuri de frana mai mari, teava dubla de esapament, cat si modificari la interior, scrie sport.ro.

Multe schimbari care ii apartin noului model Sandero sunt identice unora de la Clio GT, masina lansata in 2013, cu motor de 1,2, turbo.

Noua masina, care va avea tot 1,2 turbo, va ajunge de la 0 la 100 km/h in 8,5 secunde, iar viteza maxima va fi de putin peste 200 km/h. In plus, noul Sandero va avea suspensia mai scurta, adica si garda la sol mai mica.

Pretul estimat al masinii va fi de 15.000 de euro.

Dacia Sandero RS, cea mai dinamică Dacia construită vreaodată, a fost surprinsă la teste undeva în Suedia, scrie autoevolution.com. 

Noua generaţie a lui Sandero a reuşit să adune 4 stele EuroNCAP, cel mai bun rezultat obţinut vreodată de Dacia. Explicaţiile vin din prezenţa în dotarea standard a ESP-ului şi a airbag-urilor laterale.