Dacian Cioloş, atac la Arafat: „Căutăm mereu tătuci. Arafat a pus la punct această structură în jurul dânsului”

Dacian Cioloş a declarat, miercuri seară, că Raed Arafat a construit sistemul SMURD doar în jurul său şi nu lasă loc de continuitate. "Căutăm mereu tătuci și nu găsim soluții pentru continuitate", a precizat liderul USR-PLUS.

02 dec. 2020, 22:08
Dacian Cioloş, atac la Arafat: „Căutăm mereu tătuci. Arafat a pus la punct această structură în jurul dânsului”
Dacian Cioloş îl critică pe Raed Arafat

Dacian Cioloş

este de părere că șeful DSU, Raed Arafat, a construit sistemul SMURD doar în jurul său și nu lasă loc de continuitate.

„În 2016 s-au luat măsuri pentru tratarea arșilor. Din păcate, probabil, a fost singurul an în care au fost făcute invstiții. Oricum… capacitatea României e foarte scăzută.

Evaluarea ISU de intervenire la Colectiv a fost făcută atunci. Din păcate Arafat a pus la punct această structură în jurul dânsului. Discutăm de ani de zile de domnul Arafat. Căutăm mereu tătuci și nu găsim soluții pentru continuitate.

Din 2017 nu doar că nu s-au rezolvat problemele, ci doar s-au agravat”, a spus Dacian Cioloș la Dig24.

Citeşte şi Dacian Cioloş: „Da, aş accepta poziţia de prim-ministru, de aceea sunt prezent în această campanie”

Dacian Cioloş, despre eventualitatea unui lockdown: „Nu ar trebui să se impună carantinarea naţională”

Dacian Cioloş a declarat că nu consideră oportună măsura carantinării naţionale, pentru că aceasta poate fi evitată prin măsuri luate la nivel local, iar la nivel naţional ar trebui aplicată măsura testării masive, combinând testarea PCR cu cea cu teste rapide.

„Nu ar trebui să se impună carantinarea națională. Carantina națională nu trebuie luată decât într-o situație extremă, care poate fi evitată dacă se iau măsuri la nivel local. Strategia de testare trebuie adaptată la situația din teren. Ar trebui combinate testele rapide cu cele PCR. Viitorul guvern va trebui să recâștige încrederea oamenilor”, a mai precizat Dacian Cioloş.