Dacian Cioloş, după întâlnirea cu Merkel: Relaţiile noastre sunt pe calea cea bună. O dovedeşte deschiderea de aici

Publicat: Joi, 07 Ianuarie 2016 17:18 // Actualizat: Joi, 07 Ianuarie 2016 17:18 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Dacian Cioloş a postat, joi, un mesaj pe pagina sa de Facebook în care aminteşte temele de discuţie purtate cu cancelarul german, Angela Merkel. Printre acestea se numără dezvoltarea unor schimburi comerciale noi între România şi Germania, dar şi discuţii privind criza refugiaţilor.

Foto: facebook.com

Dacian Cioloş a precizat că i-a vorbit cancelarului Angela Merkel despre atuurile României.

"Întâlnire foarte bună cu doamna Cancelar Merkel. Deschiderea pe care am găsit-o aici este cea mai bună dovadă că relatiile noastre sunt pe calea cea bună și dezvoltarea economică se va consolida prin investiții și schimburi comerciale noi. I-am vorbit doamnei cancelar despre atuurile țării noastre și despre interesul pe care îl avem în a fi parte activă a tuturor proceselor europene, cu atât mai mult a celor dificile cum sunt cele legate de problemele imigrației. Procesul trebuie să se bazeze pe principii și mecanisme funcționale, împărtășite prin acord comun de către toate statele membre", a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Premierul Dacian Cioloș efectuează, joi, o vizită oficială la Berlin, la invitația cancelarului federal german, Angela Merkel, întrevederile aflate pe agendă vizând întărirea relațiilor bilaterale cu Germania și stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeană.

Din delegația oficială condusă de premierul Dacian Cioloș fac parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, și șeful Cancelariei primului-ministru, Dragoș Tudorache.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dacian ciolos Dacian Cioloş Angela Merkel dacian ciolos vizita germania
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
1
EUR
4.7536
RON
15 Oct
noapte 9 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H