Dacian Cioloş îl ironizează pe Dan Barna. Liderul PLUS s-a filmat lucrând la laptop. „Acum eu chiar bat la taste”

Europarlamentul Dacian Cioloş l-a ironizat pe preşedintele USR, Dan Barna, într-un clip publicat pe Facebook, în care fostul premier tehnocrat prezintă cum decurge o zi în Parlamentul European. În timp ce lucra la laptop, Cioloş a spus: "acum, eu chiar bat la taste, eu chiar scriu pe bune".

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 16:31
Dacian Cioloş îl ironizează pe Dan Barna. Liderul PLUS s-a filmat lucrând la laptop. „Acum eu chiar bat la taste”

Dacian Cioloş a făcut referire la un clip video în care Dan Barna, liderul USR, este surprins în timp ce lucrează la calculator, fără a atinge, de fapt, tastatura.

Potrivit Digi24, Dacian Cioloş, preşedintele grupului Renew Europe din Parlamentul European, a realizat un material video în care a prezentat modul în care arată o zi de lucru în Parlamentul European.

„Le-am promis elevilor de la C.N. «Silvania»-candidat pentru «Şcoală-ambasador a Parlamentului European» din Zalău, de Ziua Europei, că voi documenta video cum arată o zi în Parlamentul European. Mă țin azi de cuvânt în speranța că, imediat ce se ridică restricțiile de transport, voi putea să-i invit să le arăt pe viu sala de plen, cum funcționează Parlamentul, care sunt marile grupuri politice și la cine pot să apeleze pentru problemele legate de tineri”, a spus Dacian Cioloş.

Dan Barna, viral pe Facebook după ce s-a filmat cum lucrează la laptop. Tehnica prin care liderul USR scrie fără să atingă tastele