Dacian Cioloş: „În 2016, eu eram fiului Soros, aşa cum azi acelaşi PSD încearcă să-l asocieze pe Nicuşor Dan cu interlopii”

Dacian Cioloş susţine că Nicuşor Dan este o ţintă a propagandei duse de PSD şi Gabriela Firea, prin care se încearcă asocierea candidatului dreptei la Primăria Capitalei cu interlopii. Politicianul a adăugat că, după mandatul actualului primar, Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 19:54
Dacian Cioloş: „În 2016, eu eram fiului Soros, aşa cum azi acelaşi PSD încearcă să-l asocieze pe Nicuşor Dan cu interlopii”

„În 2016, eu eram fiul lui Soros, așa cum azi același PSD încearcă să îl asocieze pe Nicușor Dan cu interlopii. PSD știe să murdărească, dar nu și să curețe, cât timp nici bucureștenilor nu e în stare să le distribuie apă caldă”, a spus Dacian Cioloș, într-o postare publicată pe Facebook.

Citeşte şi: Traian Băsescu îi cere demisia lui Dacian Cioloş: „A lăsat clanurile să îşi facă de cap peste tot în ţara asta”

„Nicio propagandă electorală, finanțată cu milioane de euro, nu poate ascunde o realitate tulburătoare. În plină pandemie sanitară, cetățenii din capitala celui de-al șaselea stat membru al Uniunii Europene se plâng că nu au cu ce să se spele”, a declarat Cioloș.

Dacian Cioloş susţine că Firea „distribuie circ”, în condițiile în care bucureștenii au nevoie de apă caldă. „Iar acum ținta propagandei este Nicușor Dan pentru că e omul care, alături de consilierii Alianței USR PLUS, va scoate la lumină toată corupția și incompetența din Primăria condusă de doamna Firea. După mandatul doamnei Firea, Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare, prin practicile de clan folosite şi importate de la domnul Pandele”, a mai adăugat liderul USR PLUS.