Dacian Cioloş: Riscăm să devenim ţara lui Dragnea. Guvernul Dăncilă trebuie să plece

Dacian Cioloş cheamă oamenii în piaţă, spunând că România riscă să "devină ţara lui Dragnea". Fostul premier pledează pentru căderea Guvernului Dăncilă şi cere alegeri anticipate.

RomaniaTV.net
24 iun. 2018, 06:54
Dacian Cioloş: Riscăm să devenim ţara lui Dragnea. Guvernul Dăncilă trebuie să plece

„Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor liniști. Că manipularea, minciuna și agresivitatea vor înceta. Că ne vom întoarce la normalitate și decență. M-am înșelat.

Avem partidele lui Dragnea, televiziunile lui Dragnea și guvernul lui Dragnea. Riscăm să devenim țara lui Dragnea.

România legilor lui Iordache, a justiției lui Nicolicea și Șerban Nicolae și a guvernului doamnei Dăncilă este o Românie iliberală care în ultima vreme pare să fie condusă în stil mafiot.

România e a celor mulți și cinstiți, care așteaptă o țară condusă pentru binele tuturor, și nu doar pentru binele șefului PSD, al celor 73 de pușcăriași și al celor care se tem de lege.

Vom fi în stradă. Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislații noi care afectează statul de drept și ordinea constituțională. Să convingem parlamentul că este acolo pentru România și nu pentru Dragnea.

Guvernul Dăncilă trebuie să plece. Nu numai pentru că este incompetent și o rușine pentru profesioniștii români, ci pentru că este construit pentru interesele unui om dovedit infractor și nu pentru România.

Alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politică. Este șansa începutului reformării clasei politice și șansa de a readuce în prim plan interesele României și nu cele ale corupților.

Veniți cu noi”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Citeşte şi: Mihai Şora: Dragi şobo, ne vedem la Girafă, în această seară şi în toate serile în care va fi nevoie