Dacian Cioloş s-a vaccinat cu Johnson&Johnson: „M-am vaccinat în iunie, după ce m-am vindecat de COVID”

Dacian Cioloş a declarat că s-a vaccinat cu Johnson&Johnson în la sfârşitul lunii iunie, după ce a trecut prin boală. Europarlamentarul a precizat că nu a avut reacţii adverse şi recomandă românilor să se vaccineze.

04 aug. 2021, 09:51
Dacian Cioloş s-a vaccinat cu Johnson&Johnson: „M-am vaccinat în iunie, după ce m-am vindecat de COVID”

Dacian Ciolos a recunoscut că s-a vaccinat împotriva coronavirusului la sfârşitul lunii iunie, cu serul produs de Johnson&Johnson. Europarlamentarul spune că nu a avut efecte adverse în urma vaccinului.

Dacian Cioloş s-a vaccinat cu Johnson&Johnson

Citeşte şi Soţia lui Dacian Cioloş, indignată de faptul că a fost nevoită să stea în carantină la intrarea în România: „Asta oare nu e discriminare?”

„Am avut și boala. M-am vaccinat la sfârșitul lui iunie, după boală. A fost recomandarea medicilor să mai aștept. Vaccinarea am făcut-o cu Johnson. Nu am avut efecte adverse.

Recomand oamenilor să se vaccineze, dar trebuie să fie convinși de lucrul acesta, că fac un lucru bun. Cred că cei care stau și analizează cu adevărat lucrurile, caută informații din surse credibile și analizează lucrurile cu propria lor minte, discută cu vecinii, cu prietenii care s-au vaccinat”, a declarat liderul PLUS, potrivit Digi24. 

Europarlamentarul a povestit experienţa sa ca bolnav de COVID, precizând că a avut doar o „oboseală puternică”.

„Am avut niște efecte secundare mai ales după ce am trecut de faza de tratament și de recuperare directă a impactului bolii. M-am recuperat bine la plămâni, la celelalte organe, dar am avut o stare de oboseală foarte puternică. A durat mai bine de două săptămâni, cu o pauză aproape totală.

Cred că dincolo de experiența mea, mulți dintre cei care au trecut prin boală au explicat de ce nu e vorba doar de o gripă. Sunt efecte pe care nu le-am mai cunoscut.

În situația aceea, am făcut testarea când am ajuns la Parlament și acolo am fost descoperit pozitiv și o perioadă de 12 zile am stat acolo până am putut călători și după am venit acasă și am avut o perioadă de pauză acasă. M-am tratat acasă, dar sub supravegherea unui medic. Am avut o stare de oboseală generalizată. La plămâni m-am recuperat bine”, a povestit Dacian Cioloş.

Citeşte şi Dacian Cioloş: „Nu simt apetit la colegii din PNL şi UDMR pentru reforme. Nu putem ajunge la sfârşitul anului fără să lansăm nişte reforme cheie”