Soţia lui Dacian Cioloş, indignată de faptul că a fost nevoită să stea în carantină la intrarea în România: „Asta oare nu e discriminare?”

Valérie Cioloş-Villemin, soția lui Dacian Cioloș, a povestit indignată că, după ce s-a întors din Franţa, a fost nevoită să rămână în carantină. Asta în ciuda faptului că a avut COVID în urmă cu aproximativ trei luni.

18 mai 2021, 16:59
Soţia lui Dacian Cioloş, indignată de faptul că a fost nevoită să stea în carantină la intrarea în România: „Asta oare nu e discriminare?”

Soţia lui Dacian Cioloş a avut parte de o surpriză neplăcută pe Aeroportul Otopeni. Aceasta a trebuit să rămână în carantină pentru că nu este vaccinată, deşi a trecut prin boală. Valérie Cioloş-Villemin este de părere că nu există nicio diferenţă între imunizarea căpătată prin boală şi cea căpătată prin vaccin, iar din acest considerent nu ar fi normal ca persoanele nevaccinate, dar care au făcut boala, să fie discriminate.

Soţia lui Dacian Cioloş, obligată să stea în carantină pentru că nu este vaccinată

Surpriză la aeroportul din București. Vin din Franța unde am plecat o săptămână sa-mi văd părinții. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cântărit înainte de a pleca. M-am informat (mi-a luat o jumătate de zi…): să nu fac rău nimănui, să pot respecta regulile, să îmi pot ține cursul MBSR în sală la întoarcere.

Citeste si Persoanele care au avut COVID nu mai sunt scutite de carantină la revenirea în ţară. Mai multe ţări incluse pe lista ROŞIE

Când am plecat, Franța era pe lista “galbenă”. A trecut in “roșu” – așa, de la o zi la alta. Ghinion! La întoarcere am aflat că sunt obligată să intru în carantină. Ok. Dar am făcut COVID acum mai puțin de 3 luni, deci în mod normal sunt imunizata. Nu contează. Tot în carantină trebuie să stau.

Dacă eram vaccinata, nu eram pusa in carantină, cu toate că tot de anticorpi și imunizare vorbim și la cei vaccinați și la cei care au făcut boala. Oups!!! Stai! Asta oare nu este discriminare? Care e diferența între o imunizare naturală făcută cu boala și o imunizare indusă? Întreb. Pe bune”, a scrie Valérie Cioloş-Villemin pe Facebook.

Citeste si Florin Cîțu, Dan Barna, Rareș Bogdan, Dacian Cioloş și Stelian Ion au încălcat independenţa justiţiei în dosarul 10 august. Reacţia premierului şi a lui Vlad Voiculescu


loading...
Partenerii noștri