Dacian Cioloş: Smerenia de care caut să fiu demn defineşte cel mai bine ceea ce simt

Dacian Cioloş a postat un mesaj pe Facebook în care se declară decis să contribuie la viitorul României. În ultimele zile el a vorbit chiar despre o posibilă candidatură la prezidenţiale.

RomaniaTV.net
27 iul. 2018, 18:07
Dacian Cioloş: Smerenia de care caut să fiu demn defineşte cel mai bine ceea ce simt

„Nu am fost nicicând mai hotărât să fac tot ceea ce pot pentru a schimba ce e de schimbat în mine și a-mi aduce partea mea de contribuție la România pe care (trebuie să) o visăm.

Nu am fost nicicând înconjurat de atât de mulți oameni buni care mă inspiră. Oameni care prin ceea ce fac, transformă în bine locurile unde trăiesc și pe cei din jurul lor.

Nu am fost niciodată mai sigur că România poate fi și va fi condusă de profesioniști cinstiți, responsabili și cu bun simț.

Smerenia de care caut să fiu demn, definește cel mai bine ceea ce simt. Smerenie pentru atenția pe care o primesc, pentru gândurile voastre bune, pentru ajutorul dumneavoastră, pentru speranțele pe care dumneavoastră, românii, cu care vorbesc sau care îmi scriu le pun în noi și sper că de acum înainte le pun și în ei înșiși.

Am găsit azi o vorbă de duh pe care doresc să v-o împărtășesc, pentru ca este semnificativă pentru mine într-un anumit context pe care nu-l consider întâmplător:

Totul în viaţă se întamplă cu un anumit scop şi motiv, care mi se potriveşte și care mă ajută să devin mai bun. Ştiu că cei care nu au învins încă minciuna din interiorul lor, care nu sunt conştienţi de autosabotarea permanentă dinăuntrul lor, nu pot ajuta pe nimeni.

Suntem tot mai mulți cei care realizăm faptul că Împreună putem renaște speranța. În noi și în cei din jur.

Vă mulțumesc pentru urările dumneavoastră”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Dacian Cioloş, preşedintele fondator al Mişcării România Împreună, a declarat miercuri, cu privire la o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, că este pregătit să îşi asume orice decizie pe care o va lua partidul, pentru a-şi promova principiile şi valorile în care crede, precum şi programul politic.