Dacian Cioloș: USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicuşor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nici partidul lui Cioloş. Nu va fi niciodată un partid cu lider

Dacian Cioloș, co-președintele USR PLUS, spune că acest partid nu a fost nici al lui Nicușor Dan, nici al lui Dan Barna, nici al lui Dacian Cioloș.

12 sept. 2021, 12:49
Dacian Cioloș: USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicuşor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nici partidul lui Cioloş. Nu va fi niciodată un partid cu lider

”Nu cred că acest partid va fi vreodată un partid de lider sau dependent de un lider”, afirmă Dacian Cioloș, precizând că votul pentru alegerea preşedintelui începe săptămâna viitoare. Vor vota online toţi membrii partidului.

”USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicuşor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nu a fost nici partidul lui Dacian Cioloş. Şi nu cred că acest partid va fi vreodată un partid de lider sau dependent de un lider. Este partidul tuturor membrilor şi toţi membrii vor alege preşedintele USR PLUS prin vot universal online, care începe săptămâna viitoare”, a scris pe Facebook, Dacian Cioloş.

Cioloș speră că vor vota toți cei care au acest drept.

”Sper ca toţi cei care au drept de vot să participe în număr cât mai mare şi să-l aleagă pe cel care cred ei că poate reprezenta mai bine organizaţia noastră în următorii ani pentru a deveni principala forţă politică din România”, a mai afirmat Cioloş.

Într-un videoclip care însoţeşte postarea, Cioloş afirmă că nu crede în rolul mesianic al unui lider.

”În rolul lui de a inspira şi de a da exemplu de bun-simţ, da, în asta cred. Haideţi să construim acest partid în care putem avea încredere unii în ceilalţi şi nu un partid în care ne batem unii cu ceilalţi pentru funcţii, pentru putere şi pentru a promova un om sau altul”, a mai afirmat Cioloş. Congresul USR PLUS este programat în 2 octombrie.


loading...