Dacian Varga a sunat-o pe tânăra care susţine că A BĂTUT-O. Incredibil: ce dialog au avut la TELEFON

Publicat: Miercuri, 12 Decembrie 2018 21:56 // Actualizat: Miercuri, 12 Decembrie 2018 21:56 // Sursa: romaniatv.net

Dacian Varga a sunat-o pe Larisa Judele, tânăra care l-a acuzat că ar fi agresat-o în urmă cu câteva zile, la Târgul de Crăciun din Bucureşti.

Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, actualul partener de viață al Eleni Udrea, a depus plângere la poliție împotriva lui Dacian Varga, iubitul cântăreței de muzică populară Maria Constantin. Acum, tânăra a dezvăluit la o emisiune tv că a fost sunată de fostul fotbalist.

Dacian Varga, acuzat de fosta iubită a lui Adrian Alexandrov că A BĂTUT-O! A fost deja depusă plangere la Poliţie

"Este o situaţie neplăcută, atât pentru mine, cât şi pentru familia mea. Cred că l-am prins într-un moment nepotrivit. Era foarte nervos. S-au spus unele cuvinte. Nu sunt fosta lui iubită. Am fost doar o femeie lovită, în stare de şoc. Am chemat poliţia imediat. De acum înainte doar poliţia… Am fost şi la IML. Problema şi motivul au fost nişte neînţelegeri şi nişte cuvinte. Eu îl cunosc pe el, dar nu am mai vorbit cu el de foarte mult timp. I-am văzut întâmplător. El a fost foarte supărat că au ajuns cuvinte la el, că eu aş fi vorbit urât despre el. Că aş fi spus că e nepotrivit pentru Maria. El m-a sunat, şi-a cerut scuze mie şi familiei mele, eu încerc să trec peste şi să iert. Nu vreau să port duşmănia asta în suflet. Este o lege. Eu am o plângere făcută", a spus Larisa Judele.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bătaie Dacian Varga Larisa Judele Maria Constantin
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 dec 00:33
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8332
RON
28 Mar
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H