Dacian Varga a sunat-o pe tânăra care susţine că A BĂTUT-O. Incredibil: ce dialog au avut la TELEFON

Dacian Varga a sunat-o pe Larisa Judele, tânăra care l-a acuzat că ar fi agresat-o în urmă cu câteva zile, la Târgul de Crăciun din Bucureşti.

12 dec. 2018, 19:56
Dacian Varga a sunat-o pe tânăra care susţine că A BĂTUT-O. Incredibil: ce dialog au avut la TELEFON

Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, actualul partener de viață al Eleni Udrea, a depus plângere la poliție împotriva lui Dacian Varga, iubitul cântăreței de muzică populară Maria Constantin. Acum, tânăra a dezvăluit la o emisiune tv că a fost sunată de fostul fotbalist.

Dacian Varga, acuzat de fosta iubită a lui Adrian Alexandrov că A BĂTUT-O! A fost deja depusă plangere la Poliţie

„Este o situaţie neplăcută, atât pentru mine, cât şi pentru familia mea. Cred că l-am prins într-un moment nepotrivit. Era foarte nervos. S-au spus unele cuvinte. Nu sunt fosta lui iubită. Am fost doar o femeie lovită, în stare de şoc. Am chemat poliţia imediat. De acum înainte doar poliţia… Am fost şi la IML. Problema şi motivul au fost nişte neînţelegeri şi nişte cuvinte. Eu îl cunosc pe el, dar nu am mai vorbit cu el de foarte mult timp. I-am văzut întâmplător. El a fost foarte supărat că au ajuns cuvinte la el, că eu aş fi vorbit urât despre el. Că aş fi spus că e nepotrivit pentru Maria. El m-a sunat, şi-a cerut scuze mie şi familiei mele, eu încerc să trec peste şi să iert. Nu vreau să port duşmănia asta în suflet. Este o lege. Eu am o plângere făcută”, a spus Larisa Judele.